:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 266
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бивш шеф обвини "Левски" в заплахи с политически натиск

Ако ме смачкат, ще замина в чужбина, каза Станислав Ангелов
СНИМКА: БГНЕС
Бившият спортен директор на "Левски" Станислав Ангелов призна, че заради натиска над него е склонен дори да напусне страната.
Бившият спортен директор на "Левски" Станислав Ангелов обяви, че хора от клуба са го заплашвали с политически натиск. Той бе освободен от поста си през януари т.г., а след това стана шеф на школата на ст. "Раковски". От "Левски" обаче публично обвиниха Ангелов в "кражба на школата", като обясниха, че той е направил промени в ръководството и прибира таксите от децата. Ангелов заведе дело за клевета. Сега той твърди, че има заплахи към него.

"Чувам различни заплахи, че политически са щели да ме натискат. Нали живеем в правова държава? Кой е този политик, който ще ходи да натиска и да прави нещо, което да е против децата?! Управляващите са спортни хора", каза Ангелов пред "Спортал".

Той уточни, че има проблеми не с "Левски", а с някои хора в клуба. Бившият директор каза, че е готов да емигрира, ако "го смачкат". Все пак Ангелов е готов да се разбере с шефовете на клуба.

"Ако ме изгонят и смачкат, както чувам, бих заминал за чужбина. Обичам "Левски" и искам "Левски" да се развива. Подал съм си ръката отдавна, важно е да се разберем. Нямам проблеми с "Левски", а с хората в клуба. "Левски" не е на господата, "Левски" е отборът на народа. Готов съм на диалог, разбира се", каза още Ангелов.

Бившият директор обяви, че от "Левски" се опитват да "изтрият историята му в клуба". Шефовете на клуба са забранили той да играе в отбора на ветераните. "Болно ми е, че определени хора се опитват да изтрият историята ми в "Левски". Подобно отношение не е нормално", допълни Пелето.
12
1157
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
12
 Видими 
30 Ноември 2017 19:43
Ами емигрирай,бе...Кво чакаш ? Ама май бел леб за ручане....
30 Ноември 2017 20:12
"Ако ме изгонят и смачкат, както чувам, бих заминал за чужбина. Обичам "Левски" и искам "Левски" да се развива. Подал съм си ръката отдавна, важно е да се разберем. Нямам проблеми с "Левски", а с хората в клуба.

Е те в това е разминаването, Пелето иска хората от този клуб да му осигуряват добро финансиране, а той да управлява и отчет да не дава. Затова той и още десетина негови помощници отдавна са си подали ръцете. Но няма кой да сипва в тях...
30 Ноември 2017 22:25
Пеле,осъди ги и хич да не ти пука, в Леевски е пълно с нагли и завистливи типове. Цялата школа, всички родители и децата стоят зад теб.
30 Ноември 2017 22:27
Ами емигрирай,бе...Кво чакаш ? Ама май бел леб за ручане....
Айде бе, че що?
01 Декември 2017 06:55
Какво "че що" ?
01 Декември 2017 08:56
Austin Powers
Пеле... Цялата школа, всички родители и децата стоят зад теб.

остю, ти в коматевската школа ли си разпитвал?
А за пелето ще ми е мъчно - край няма това изтичане на мозъци от Родината... от друга страна - той вече веднъж изтече накъде НЕМАчко, пък после се върна...
01 Декември 2017 10:30
"истински левскари" се заплашват, карат и съдят за база построена, стопанисвана и финансирана от МВР. Безценно.
"оле, оле, нищо общо с МВР!!!" н'ъл тъй колеги?
01 Декември 2017 10:30
Evasion...почитаеми,като си написал "НЕМАчко",та се сетих един стар виц.Как били на сръбски ГДР и ГФР...
Източно Немачко и Западно Имачко....
01 Декември 2017 10:33
Истински припознавачи-"аналлизатори"/по Т.Ф.,д-р/-пък се готвят да рукоплещят,че пак ще откраднат нещо,което никога не им е принадлежало.
01 Декември 2017 11:09
Източно Немачко и Западно Имачко....

Точно този виц имах предвид и аз... явно за пелето е НЕМАчко, за това се е закачил като кърлеж и обяснява колко много го ценели... вероятно във форума на бегемама и няколко отделно взети припознавачи от коматево... последните - само за сеира.
01 Декември 2017 13:04
Сеир да става разбира се да не си помислиш че ми пука.
01 Декември 2017 13:55
Пъ те глеам един такъф вдъхновен...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД