:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 354
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Вл. Николов: Истинските мачове за "Левски" сега започват

Президентът и треньор на волейболния "Левски" Владимир Николов предупреди, че не бива да се правят никакви съществени изводи от класирането на тима за 1/16-финалите на "Чалъндж къп". В сряда "сините" разгромиха люксембургския "Щрасен" с 3:0 (13, 15, 19) в зала "Христо Ботев" в София и елиминираха съперника си във II кръг с общ резултат 6:1 гейма.

"Категорично този противник не е критерий за "Левски" - подчерта Николов. - С най-голямо уважение към хората отсреща, но те са аматьори. Те се събират да поиграят след работа, което не е реално да се сравнява с един отбор като нашия. Все пак смятам, че нашите момчета играха достатъчно добре."

За място на 1/8-финалите в третия по сила европейски клубен турнир "Левски" ще спори с холандския "Орион" (Дутинхем). Първият мач е на 6 декември в София, а реваншът е две седмици по-късно в Холандия. "Да кажем, че истинските мачове в Европа за нас едва сега започват", коментира Николов.
672
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД