:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 271
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Италианец обясни как ще ръководи "Локо" (Пд), ако го купи

СНИМКА: СПОРТАЛ
Халфът на "Локомотив" (Пд) Симеон Райков (вляво) е надскочен от Ивайло Лазаров, който вкара гола за "Витоша" (Бистрица) във вчерашния мач на ст. "Васил Левски", завършил 1:1. Попадението за пловдивчани отбеляза Димо Бакалов, негово пето за сезона.
Италианският бизнесмен Бенедето Манчини изсипа редица обещания относно плановете си как ще управлява "Локомотив" (Пд), макар че въобще не е купил клуба. Днес той отиде с писмо до стадиона на "Лаута", но остана изненадан, че няма кой да го посрещне, тъй като тимът имаше мач в София през това време. След това Манчини даде пресконференция, на която обясни какво ще направи, ако вземе клуба, макар че собственикът Христо Крушарски обясни, че с него не са водени разговори за евентуална продажба.

"Знаем какво е "Локомотив" (Пд) и знаем историята на клуба. Ние искаме да купим целия клуб. Ако Крушарски го продава - добре, ако не го продава - няма проблеми. Никой не го задължава, ние сме тук да предложим една дейност, но той си остава собственик, а аз ще го направя на друго място", каза Манчини.

Той обясни, че е говорил с Крушарски преди месец, но собственикът на "Локо" отрича това. Манчини е имал интерес и към "Верея" през септември, но до сделка не се е стигнало. Италианецът обясни, че може да докара футболисти от няколко държави. Той бил предложил този проект и в Русия, Швейцария и Португалия, но е решил да избере България. Манчини призна, че не знае много за "Локо" (Пд), включително дали има задължения.

Крушарски обясни, че ще прочете писмото на Манчини, но не е останал с добро впечатление от него.

"Така бизнес не се прави. Не се купува нечия собственост през медиите. Аз съм бизнесмен и не съм си позволявал подобен подход никога в живота си. Поне да бяха казали, че ще дойдат днес на "Лаута", за да оставим някой в Пловдив да ги посрещне", каза собственикът на "Локо" пред Plovdiv Derby.
1005
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД