:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Верея" спечели първа победа над "Лудогорец"

Несериозно е да се пропуска толкова, питайте футболистите дали ме подкрепят, обяви треньорът на шампионите
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Димитър Димитров и в този мач на "Лудогорец" имаше много повече поводи да се ядосва, отколкото да е доволен от играчите си.
Шампионът "Лудогорец" претърпя втората си загуба в първенството на Първа лига през този сезон, след като в 18-ия кръг отстъпи с 1:2 в Стара Загора пред "Верея".

Домакините поведоха в 12-ата мин. чрез Исмаил Иса, а тимът от Разград изравни след още толкова време игра с попадение на Козмин Моци. При 1:1 играчите на "Лудогорец" бяха по-активни и имаха много положения, но вратарят на "Верея" - Пламен Колев, направи великолепни спасявания. В 83-тата мин. старозагорският тим ликува, когато Салим Керкар се възползва от неразбирателство в центъра на отбраната на гостите и вкара отбитата от вратаря Хорхе Броун топка за 2:1. До края шампионите направиха още два фрапантни пропуска от чисти положения.

Това е първа победа на "Верея" над "Лудогорец" в шампионатен двубой след едно равенство и три загуби досега. За нея треньорът Илиан Илиев отдаде заслуженото на играчите си: "Заслугата е изцяло на футболистите. Не мога да кажа, че сме излъгали "Лудогорец". Те имаха преимущество през по-голямата част от мача, но понякога става така, че успяваш да си реализираш положенията - срещу "Левски" миналия кръг не успяхме, а сега се получи."

Илиев се измъкна на въпрос дали е имало дузпа за нарушение срещу Клаудио Кешерю ("Лудогорец") през второто полувреме, като каза, че не е видял добре ситуацията. Колегата му Димитър Димитров обаче директно заяви, че това е част от тенденция срещу отбора му.

"Направо не искам да коментирам, защото ми е обидно. Видяхте и миналия кръг срещу "Витоша" каква дузпа не ни дадоха, сега също. Има тенденция. Говореха, че на "Лудогорец" най-много се помага през годините, и ето - сега като има дузпа, не я дават", допълни Херо.

Той критикува своя отбор с думите: "Несериозно е да се изпуска толкова. Големите отбори, какъвто ние имаме претенция да сме, трябва да вкарват положенията си. Ние днес имахме много положения, ударихме и греди... Подценяваме ситуации и оттам ни дойдоха проблемите в играта."

На въпрос дали се чувства подкрепен от своите футболисти, които особено след загубата от "Истанбул Башакшехир" в Лига Европа изказаха претенции към схемата на игра, Димитров отговори: "Не знам! Трябва да попитате футболистите да отговорят на този въпрос. Аз се опитвам да работя професионално, да вкарам своите идеи, отнасям се коректно, поне така смятам. Питайте тях!"
26
1058
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
26
 Видими 
30 Ноември 2017 19:39
Когато назначиш за треньор лъжец и страхливец резултатите започват да се влошават...Нищо добро не чака "Лудогорец" с полукадърният треньор Димитров начело,назнайно защо считан от един мой приятел за много добър специалист...Като се чуем ще го питам.А колко е добър Димитров видяхме в Казахстан.Където незнайно защо и как май все още се подвизава пълният треньорски некадърник именуващ се Стойчо Младенов.
30 Ноември 2017 20:56
Чудо! Дадоха дузпа за ЦСКА, по заповед на Моци.
Все пак по Коледа стават чудеса.
30 Ноември 2017 20:59
Херо:
"Виновна е защитата... и съдията"
30 Ноември 2017 21:13
Илиев: Нито надиграхме, нито излъгахме Лудогорец
Никой преди сезона не е вярвал в нашия успех, припомни треньорът на Верея

Тук И.И. е точен. Моите уважения.
30 Ноември 2017 22:13
Стати, не можеш да си кривиш душата, събарянето на Кешеро си е чиста дуспа, която съдията не даде.
30 Ноември 2017 22:33
Чакай чакай Твирем, сега Башито ще се появи с нова теза за подпирането на Каузата. При него тези никога не са липсвали, коя от коя по противоречаща на предишната.
30 Ноември 2017 22:44
tvireme, напротив - даде си е съдията, ама...Каранга си е вкара
01 Декември 2017 05:52
Чудо! Не дадоха дузпа на Кешеру.
По Коледа стават чудеса.
ПеПе е обявил награда за "най-добър изкусен симулант". Конкуренцията е голяма - кишеру, вутов, виана,...
Докато изборът - най-добър бг футболист за 2017 е твърде посен.
След червените и жълтите очаквам и зелените човечета да поискат оставката на ПеПе
01 Декември 2017 05:58
Стати, не можеш да си кривиш душата, събарянето на Кешеро си е чиста дуспа, която съдията не даде.


Даде си я в мача с Локо пд, но зелените човечета не успяха да си я вкарат....
01 Декември 2017 06:08
Верея спаси интригата в шампионата.
"Полегна" на доносниците и "опъна" рязаните....
01 Декември 2017 07:17
Илиян Илиев "Верея"

Гледах повторенията. Кешерю беше закачен и позагуби равновесие, но се сети да пада по късно и изглеждаше изкуствено. Според мен. А "чорбата" плака, плака и си доплака по-специално отношение от съдиите. За неспортсменско поведение Каранга, трябва да получи повече от един мач наказание, ама след толкова плач... Иначе е много добър за нашите ширини. Винаги играе за кило кръв.
01 Декември 2017 09:02
Херо става треньор на някой отбор и:
1. Шансът напуска моментално новият му отбор.
2. Съдиите започват да свирят против новият му отбор.
3. Футболистите изведнъж стават интриганти и пълни некадърници.
4. Появява се внезапна и спешна нужда от нова селекция. Минимум 11 футболисти.
01 Декември 2017 09:11
Tова съдийско "ощетяване" на зелените човечета и превръщане на доносниците в "хандбалисти ", не е заради ЦСКА, а заради подуенци.
ИЗВЪНРЕДНО: Спас Русев стартира операция "Титла за Левски"!

По думите на пират СпаРоу щом скромен тим като Верея се справи с лудогорец, то е фасулска работа за сините , след като се закрепят с нови попълнения през зимата...
01 Декември 2017 09:28
Ще им се на разни сопотски пляки окрали чужда история да намерят непоследователност в мненията ми. Но или не знаят да четат, или просто им плащат да пишат глупости. Иначе всеки непрудебеден фен, който не е получил команда да целува киро по... пръстена, знае, че Антибиотик Разград е толериран от БФС и съдиите в частност, вече 6 години. През тези мрачни за българския футбол години примерите за съдийски победи на Антибиотик са толкова много, че аз лично не се наемам да изброявам всички защото ще стане скучно и досадно. Колкото до дузпата за Кешеру, аз лично я намирам за дискусионна и мисля, че е много повече симулация от тази за която беше изгонен Меркадо в есенния ни мач срещу Антибиотик. Положението, гарнирано с бурния протест на Кешеру просто си плачеше за жълт картон. Но съдията нямаше как да извади чак такива топки. Прави впечатление обаче, че платените фенове на агата нещо са изоставили рефрена "абе не се виждат, че нищо не играят, а плачат от съдиите". Този рефрен беше използван от всички ибрикчии при всяко от показните съдийски кланета в мачовете на ЦСКА цяла есен. А към ден днешен е супер подходящ за описание на ситуацията в Антибиотик. Разбирам, че идва коледа и всеки надник е ценен, но е хубаво да се покаже поне малко достойнство. Слепи ли сте, та не виждате че зеления балон вече издиша зловонието с което беше помпан??? Водена от лимитирания Херо, позахабената бразилско-румънска кауза от Разград играе все по-слабо и все по-често, при нормално съдийство ще се дънят. Защо става така, питат се ибрикчиите гризейки си ноктите от притеснение? Ми, защото митичният назначен "бизнесмен", по същество посредствен комсомолски деятел в миналото, никога не се е събличал по физическо. Не разбира нищо от футбол и затова сам руши отбора си създаден от други. С поредица неадекватни решения. Просто си поверва човекът, благодарение на безкрайните целувки по задника му и шпалирите организирани от опонентите му срещу некой лев. Селекцията му цикли, смяната на треньорите от лош към по-лош продължава и това ще доведе до спукването на балончето и лъсването на истината за "проекта".
01 Декември 2017 09:51
За ЦСКА. Сериозно, ама много сериозно трябва да се замислят за схемата на игра. Вчера играха поредния слаб мач и слава богу взеха точките. Дузпата беше безспорна, защитникът просто сгреши и закачи двата крака на Малинов, който пък щеше да се контузи с това театрално завъртане и падане по задник. Нито беше красиво, нито "професионално". Беше достатъчно просто да падне. Играта обаче наистина куца. Не харесвам идеята, вече във втори мач Каранга да шари по крилата. Неговото място изобщо не е там и елиминира основното му предимство - играта с глава. Иначе нито е подавач, нито кой знае какъв финтьор и по крилата е почти безполезен. Все повече харесвам играта на Лое и Енрике Рафаел. При слабата форма на Пинто, дошла след нелепия автогол срещу Етър, в момента Лое е безценен за отбора. Има зацикляне в играта на Тиаго. Според мен е свързана с лошата му физическа форма. Иначе е много добър футболист и перфектен за позицията зад нападателя. Бих искал в някой от следващите мачове да видя как ще изглежда състава с крила Манолев и Десподов, независимо от това, че единият ще се налага да играе с "обратния крак". Вчера се видя истинско неумение да се усвояват хубави пасове от дълбочина. Положения като това вкарано от Десподов трябва да се тренират предварително и да се правят и от Кулма, Енрике и Меркадо, ако изобщо го могат. Последният може и да си заслужи договора с гола срещу Лудогорец, но ако топката продължава да му пречи трябва да седи на скамейката. Това не му е лека атлетика. Хубавото което може да се каже за отбора е много здравата защита която сглобихме. Харесва ми играта на цялата защита. Барт внесе нужното спокойствие и четворката от вчера към момента изглежда непоклатима. Смяната на ушатия ни продажен вратар със Черниаускас дойде точно навреме, за да запази интригата в първенството. Момчето не е много добър в играта с крака, но пък спасява хубави положения, пласира се добре в наказателното поле, макар че често боксира вместо да лови и поне няма съмнение в морала му. На китанов трябва да се търси отбор още сега зимата. той не трябва да облича повече фланелката при нас. Беше напът да заличи целия прогрес на отбора и за мен лично, не само поради некадърност.
01 Декември 2017 10:06
Последно - селекцията. Първо да разберем ще има ли изходящи трансфери. При всяко положение обаче задължителни са централен нападател и вратар, ако китанов както се надявам бъде освободен. Не ни трябват много футболисти, бих казал 3-4, които да гарантират на Белчев онази митична "дълбочина" в състава. За който и да е измежду Меркадо, Кулма, Кубемба, Китанов постъпи някаква оферта - тя трябва да бъде приета незабавно.
01 Декември 2017 10:08
Съдиите се одупиха на микренските селяни! Защо ли?
01 Декември 2017 10:10
Последно - селекцията.

Какво ви пука за селекцията? В ЕКТ няма да играете, толкова ли ви е важна 5-та титла?
01 Декември 2017 13:09
Недоволен, след 45 години безочлив комунистически терор, все някак си ще преживеем 6 години. Не мислиш ли?
01 Декември 2017 13:28
малка илюстрация (снимка: натиснете тук) . Напомням, че не беше отсдено нищо в тази ситуация. Помните ли ибрикчии?
01 Декември 2017 13:29
Това футбол ли е?
01 Декември 2017 14:03
Само Ловеч - Микре - Етрополе, могат да играят футбол!
01 Декември 2017 14:04
Гонят 5 -та титла.
01 Декември 2017 14:15
Напомням на гражданите на Абсурдистан, че точно на този румънски гржданин е кръстена трибуна, построена не с пари на собственика на Антибиотик, а с български държавни пари. Вместо за епизод като горния да бъде лишен от състезателни права за около 160 мача примерно, или да му бъде прекратен договорът, на него му кръстиха трибуна на стадиона на Антибиотик!!! Камерите и фотоапаратите са истинските врагове на ибрикчийството не мислите ли? Колко би било хубаво да ги няма, да няма и публика, или поне да е затворена в аквариум от който не се вижда терена нали? За да могат ибрикчиите да плуват в зеления зловонен облак и да харчат жалките стотинки подарени им от Агата. И да дращят по форумите глупости, на които не дотам запознатите с действителността да вярват. Грозно и пошло, слава богу - види му се краят.
32
01 Декември 2017 17:55
Башнедов, 32, като си видите ушите без огледало!
01 Декември 2017 18:03
Иззненадааааа - уй с брадааааа Натисни тук
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД