:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 350
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Глоба от €30 млн. надвисва над Роналдо

Кристиано Роналдо
30 млн. евро глоба ще бъде наложена на Кристиано Роналдо от испанския съд, ако той го признае за виновен, че е скрил от хазната 14.8 млн. от имиджовите си права в периода 2011-2014 г., пише в. "АС". Прокуратурата твърди, че има доказателства, че португалската звезда е ползвал съзнателно офшорни фирми във Вирджинските острови и Ирландия, за да укрие данъците. Обвинението настоява за присъда от 7 г. затвор, глоба от 30 млн. евро и връщане на невнесените 14.8 млн.

През лятото прокуратурата предложи на Роналдо да се признае за виновен и да сключи сделка, но по съвет на адвокатите си той заяви, че иска да докаже невинността си и е готов на съдебен процес. Заседанието е насрочено за 22 декември.

Кристиано междувременно стана петият футболист от топпървенствата на континента, преминал границата от 50 гола за календарната 2017 г. Той вкара два пъти за разгромната победа с 5:0 над "Валенсия" в 15-ия кръг на Примера дивисион. Същия ден това стори и Хари Кейн ("Тотнъм") - при 5:1 над "Стоук С". В класацията водят Лионел Меси ("Барселона") и Роберт Левандовски ("Байерн") с по 52, следвани от Единсон Кавани (ПСЖ) с 51.

"Реал" пък заминава за ОАЕ, където в сряда ще започне защитата на световната си клубна титла с 1/2-финал срещу домакина на тазгодишния турнир - "Ал Джазира", който отстрани с 1:0 японския "Урава Ред Даймъндс". В другия полуфинален двубой ще играят бразилският "Гремио" и мексиканският "Пачука".
1127
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД