:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 74
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Локо" (Пд) остава без победа при Акрапович

Снимка: Диема
Веселин Марчев (№10) изстрелва отблизо топката във вратата на "Дунав" за 1:2, преди капитанът на русенци Диян Димов (№11) да успее да му попречи.
"Локомотив" (Пд) не успя да спечели и шестия си мач под ръководството на Бруно Акрапович. В ХХ кръг от Първа лига "черно-белите" стигнаха само до 2:2 като гости на предпоследния "Дунав". Домакините в Русе водеха с 2:0 след две бързи попадения на Юлиян Ненов и Мирослав Будинов веднага след почивката, но пловдивчани измъкнаха точка с голове на Веселин Марчев и Халед Аяри в последния половин час.

"На тренировка момчетата са супер, а тук не се получава. Допускаме много грешки и ситуацията можеше да стане много по-опасна за нас. Не искам да виждам отбора да играе по този начин, трябват много промени. Не съм спокоен, не виждам добра игра. Правят се множество грешки. В следващите три-четири дни ще бъде интересно. Имаме футболисти на проби. Трябват ни по-добри играчи", обобщи Акрапович, който вече има три загуби и три равенства начело на "Локо".

Треньорът на "Дунав" Малин Орачев също не бе доволен от развръзката. "Разочарован съм от резултата, не го заслужавахме. Няма логика - ядоса се той. - Може би ни изравниха, защото всеки разчиташе на другия да свърши работа. Надеждата остава, защото отборът започва да играе по-добър футбол."
907
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД