:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 343
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Контузия на Бербатов разтревожи "Керала"

Индийският отбор остава без българския си плеймейкър за неопределен период
СНИМКА: INDIANSUPERLEAGUE.COM
С унила физиономия Димитър Бербатов напуска терена на ст. "Фаторда" в Гоа, придружаван от двама физиотерапевти на "Керала Бластърс".
Треньорът на "Керала Бластърс" Рене Мюленстийн изрази притеснение относно контузията на Димитър Бербатов. Бившият капитан на националния отбор се контузи в самото начало на мача от IV кръг на индийската Суперлига срещу "Гоа" и ще отсъства от терените за неопределен период. Тимът му пък бе разгромен с 2:5 като гост на ст. "Фаторда" в Гоа и продължава да няма победа през новия сезон.

"Контузията на Бербатов беше огромен удар за нас, защото той е катализаторът на схемата и качеството в нашата игра - коментира Мюленстийн. - Не съм съвсем сигурен колко тежка е травмата му, но аз го познавам наистина добре и знам, че той не е мек играч. Така че наистина нещо не е наред, той не би напуснал терена, ако не беше нещо сериозно. Сегашната му роля на терена е съвсем различна от тази, в която сме свикнали да го гледаме, но той се чувстваше все по-добре в нея. Сега ще трябва да видим как ще се справяме без него в следващите няколко мача. Но със сигурност това е голяма загуба за нас."

Още в 3-тата мин. на двубоя в събота Бербатов седна немощен на терена и предизвика съчувствие у голяма част от съотборниците си. След консултация с медицинския екип 36-годишният ветеран напусна терена, накуцвайки с десния крак. Само две минути по-късно "Керала" поведе с гол на Марк Сифнеос, но домакините обърнаха резултата с две попадения на Ману Лансароте в 9-ата и 18-ата мин. Почивката дойде при 2:2, след като Джакичанд Сингх се разписа в 31-вата мин., но през второто полувреме хеттрик на Коро (48, 51, 55) донесе изразителния успех на "Гоа".

За "Керала" това бе първа загуба след три поредни равенства и с 3 т. тимът заема 8-о място сред десетте клуба в лигата. Начело с по 9 т. са "Бенгалуру", "Гоа" и "Ченаин".
935
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД