:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 269
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

събота

ФАНТАСТИКА

Приемлив риск

Елизабет Армстронг преди триста години е била обесена като вещица, но и в днешни дни нейният дом продължава да бъде нещо като завещание на злото. Д-р Едуард Уелс, предприемчив биохимик и съпругата му Ким, далечна потомка на Елизабет, наследяват имението Армстронг. При ремонтните работи те откриват скрито мазе, заковано с дъски и покрито със странна сребриста плесен. Когато плесента случайно попада в прясна рана на ръката на Едуард, болката изчезва. Заинтригуван от това, той започва поредица от тестове и изпитания.

Режисьор е Уилям Греъм. В ролите са Чад Лоу, Кели Ръдърфорд, Патриша Маккормак и др. САЩ, Канада, 2001 г.

Би Ти Ви, 13.00

ДРАМА

8 ММ

Частният детектив Том Уелс води спокоен семеен живот. Той прекарва по-голямата част от времето си в рутинно разследване на случаи с изневери между съпрузи. Но един от тях е по-различен от всички останали и преобръща живота му. Всичко започва, когато Том попада на филмова лента, която го отвежда до най-тъмните ъгълчета на обществото. В разследването си той се сблъсква с ужасяващи и шокиращи неща. Така тръгва по следите на непознато момиче, което е на път да замъгли съзнанието му...

Режисьор е Джоул Шумахер. Участват Никълъс Кейдж, Майра Картър, Крис Бауър и др. САЩ, Германия, 1999 г.

Би Ти Ви, 22.30

КОМЕДИЯ, ПРЕМИЕРА

Руби и Куентин

Руби има една единствена идея в главата си - да отмъсти на човека, убил любимата му. Куентин е лековат добряк, който е толкова наивен и глуповат, че би могъл да намери място в Книгата на "Гинес". Но ето, че пътищата на тези две пълни противоположности се пресичат. Дали катастрофалната в своята нескопосаност доброта на Куентин ще успее да обуздае убийствените намерения на Руби?

Режисьор е Франсис Вебер. Участват Жерар Депардийо, Жан Рено, Жан-Пиер Мало, Ришар Бери и др. Франция, Италия, Испания, 2003 г.

HBO, 18.35

КОМЕДИЯ

Мъжки мечти

В Северна Ирландия, раздирана от противоречията между католици и протестанти, двама приятели фризьори решават да завладеят пазара с фирмата си за перуки. Таргет групата са плешиви мъже, а благодарение на факта, че единият фризьор е католик, а другият протестант, те имат шанса да привлекат за клиенти и двете войнстващи страни. Безброй комични ситуации ще ви накарат да се залеете от смях, особено след като и ИРА се замесва в сложната история.

Режисьор е Бари Левинсън. Участват Бари Макевой, Брайън О'Бърн, Ана Фрийл, Били Конъли и др. САЩ, 2000 г.

НОВА ТВ, 13.30

КОМЕДИЯ

Шведските крале

Момчетата от строителна бригада от комбината в Кремиковци са хора с изградени характери и е настъпил моментът, когато всеки от тях започва да разсъждава за смисъла на своя живот. Поради честите отсъствия от дома Горан не може да участва пълноценно във възпитанието на децата си. Младата и красива жена на Благо не може да се примири със самотата и търси топлина извън семейството. А Спас решава да си вземе отпуска и да замине на море, където в луксозен хотел да си поживее "като шведските крале".

Режисьор е Людмил Кирков. Участват Кирил Господинов, Асен Георгиев, Цветана Манева, Константин Коцев, Михаил Ботевски, Герасим Младенов, Грета Ганчева, Мариана Аламанчева, Стефан Мавродиев, Мара Чапанова, Ангел Георгиев и др. България, 1968 г.

НОВА ТВ, 11.00
649
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД