:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 237
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

вторник

ТРИЛЪР
Разплатата
Катрин Станфил е собственичка на първокласен ресторант. Една вечер подозрителен мъж паркира пред заведението и тя се обажда в полицията. Със случая се заема лейтенант Патканис, който води разследването на "Вътрешен отдел". Той убеждава Катрин да свидетелства срещу Кейлин за злоупотреба. Така започва кошмарът за нея и семейството й..
Режисьор е Кен Камерън. В ролите са Мери Тайлър Мур, Едуард Аспър, Фредерик Лейн, Адам Скот и др. САЩ, 1996 г.
КАНАЛ 1, 22.40
ТРИЛЪР
Архангел, 1-ва част
Филмът пресъздава четири дни от живота на Флук Келсо, бивш историк от Оксфорд, който сега е в Москва, за да присъства на конференция по току-що разсекретените съветски архиви. Една нощ при него идва възрастен офицер от НКВД. Той твърди, че е бил в дачата на Сталин през нощта, когато е получил фаталния инсулт и че е помогнал на Берия в открадването на личните документи на диктатора. Келсо решава да използва последния си ден в Москва, за да провери, дали това е истина.
Режисьор е Джон Джоунс. В ролите са Даниел Крег, Екатерина Редникова, Алексей Диаков, Валери Черняк и др. Англия, 2005 г.
Би Ти Ви
Вторник, 13.09. 20:00
КОМЕДИЯ
Шпионин по неволя
Това е историята на продавачът на спортни уреди Бей, който мечтае за приключения. Всичко започва в деня, когато проследява двама подозрителни типа до една малка уличка и така става неволен свидетел на грабеж. В резултат се запознава с частния детектив Лиу, който му съобщава, че може би е непризнатият син на много богат корейски бизнесмен. Това запалва искрата на надеждата в сърцето на бедния продавач и той започва едно пътешествие, изпълнено с приключения през Корея до Турция.
Режисьор е Теди Чан. Участват Джеки Чан, Ерик Тсанг, Вивиян Хсу и др. САЩ, 2001 г.
ЕВРОКОМ, 21.30
ТРИЛЪР
Кървава симфония
Зад суровата външност на безпощадния Алекс се крие дълбока семейна драма и наранена в детството душа. Пред очите му са застреляли неговите родители. 30 години по-късно Алекс получава поръчка, която го връща в града на неговите кошмари - Кейптаун. Задачата му е да охранява богатия бизнесмен Робърт Найл. Животът му най-сетне започва да тече нормално, но бива принуден да даде показания срещу известния гангстер Кристо Никол. А никой от враговете на Никол не оцелява.
Режисьор е Жан Пиер Ру. Участват Кристоф Ламбер, Денис Хопър и др. САЩ, 2002 г.
ДИЕМА ЕКСТРА, 22.00
ДРАМА
Леко момиче
Кет Сторм е скучаеща гимназистка от Ню Йорк, която заедно със своите богати приятели преминава от едно приключение към друго, без много да му мисли. Така стига до секса и наркотиците. Най-добрата и приятелка Дилайла е изключена от училище, заради употреба на кокаин. Кет се сприятелява с Грейс, която я завежда в обятията на Уилям. След това цялата група отива в едно богаташко имение, за да прекара весел уикенд, който завършва с...
Режисьор е Кристина Уейн. Участват Доминик Суейн, Брад Ренфо, Бижу Филипс, Миша Бартън и др. САЩ, 2001 г.
ДИЕМА +, 22.20
ЕКШЪН, ПРЕМИЕРА
Последният екшън герой
Дани е самотно 11-годишно момче, което често ходи на кино, за да избяга от скучния си живот и да се позабавлява с приключенията на известния екшън герой Джак Слейтър. Прожекционистът дава на Дани един специален билет и момчето се озовава в света на киното, където добрите винаги побеждават. Но заклетият враг на Джак излиза от големия екран и се пренася в истинския свят, където действията му ще имат ужасни последици. Дани и Джак ще трябва да спасят невинните и да заловят лошия... но без помощта на специални ефекти!
Режисьор е Джон Мактиърнън. Участват Арнолд Шварценегер, Ф. Мъри Ейбрахам, Остин О'Браян, Чарлс Данс, Антъни Куин и др. САЩ, 2003 г.
AXN,21.20
472
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД