:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 328
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

понеделник

НОВ СЕРИАЛ
Направи си сам, 24-сериен телевизионен филм, 1 епизод
Поредицата разказва за живота на семейство, чието ежедневие е изпъстрено със смешни ситуации и остроумни разговори. Бащата Тим е водещ на телевизионно предаване, в което дава съвети като домашен майстор. Възпитанието и приключенията в семейството вървят ръка за ръка. И след всички житейски шеги и неволи, майката и бащата са все така влюбени един в друг.
Режисьор е Джон Паскуин. В ролите са Тим Алън и Патриша Ричардсъни др. САЩ, 1991 г.
КАНАЛ 1, 21.30
ДРАМА
Реката на удавниците
Филмът проследява историята на двама хомосексуалисти. Младият художник Алън непрекъснато търси изява и печалба. Възрастен милионер е влюбен в него, но разбира, че е болен от СПИН. Той отива при Алън, с надеждата да прекара последните си мигове с него. Сега, обаче, младият мъж е влюбен в жена на име Ева...
Режисьор е Алън Смийди. В ролите са Ричард Чембърлейн, Майкъл Империоли, Уте Лемпнер, Джеймс Дювал и др. САЩ
КАНАЛ 1, 23.35
ДРАМА
Магията на любовта
Мелани се пренася в дома на най-добрата си приятелка Сара, за да допише на спокойствие дипломната си работа. След една провалила се връзка, Мелани е решена да завърши успешно обучението си по литература в Оксфорд и да не се занимава с мъже. Малко след пристигането си, обаче, тя се запознава с привлекателния Бен Фокс, но има мистериозни обстоятелства, които ще попречат на щастието ми.
Режисьор е Ролфон Сидоу. В ролите са Райнер Шьоне, Кристин Райнхарт и др.
Би Ти Ви, 13.30
КОМЕДИЯ
Маскиран и анонимен
Чичо Суийтхарт се опитва да организира телевизионен бенефис-концерт, за да плати комарджийските си дългове. Единственият певец, когото успява да привлече е забравената легенда и негов бивш клиент Джак Фейт. До голямото събитие остават броени дни, а последвалата въртележка от страсти, емоции и размирици няма да ви остави да си поемете дъх.
Режисьор е Лари Чарлс. Участват Джеф Бриджис, Гай Ийст, Пенелопе Крус, Джон Гудман, Боб Дилан, Джесика Ланг и др. САЩ, Великобритания, 2003 г.
ДИЕМА ЕКСТРА, 22.00
ДРАМА
Вдовицата от Свети Петър
Нийл Огюст е осъден на смърт. Но на остров Свети Петър няма нито гилотина, нито палач. Френското правителство обещава да се погрижи, а това ще отнеме много време... Нийл е оставен под наблюдението на капитан, чиято съпруга мадам Ла е силно развълнувана от съдбата на осъдения. Убедена, че във всеки човек има и нещо добро, тя се надява Нийл да бъде оправдан.
Режисьор е Патрис Льоконт. Участват Жулиет Бинош, Даниел Аутийл, Емир Кустурица и др. Франция, 2000 г.
ДИЕМА 2, 23.00
КОМЕДИЯ, ПРЕМИЕРА
Измръзване
Били Уегстаф е истински майстор на сноуборда. Когато е приет в елитната Академия по сноуборд в планината Пайн, но зложелателите му очакват най-после да направи големия си провал. Нещата излизат от контрол, когато след дълга купонджийска нощ, Били се събужда махмурлясал в боклука и разбира, че е изхвърлен от академията. Той решава да вземе нещата в свои ръце и е готов на всичко, за да възроди кариерата си.
Режисьор е Джонатан Шварц. Участват Адам Граймс, Трейси Лордс и др. САЩ, 2005 г.
HBO, 20.00
696
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД