:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 288
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Експертиза е установила,

че починалият на 8 февруари мъж в Ихтиман е получил инфаркт, развил се часове преди смъртта му, съобщи окръжната прокуратура. Местни жители твърдяха, че той е издъхнал от удар на полицай при обиск в дома му. В четвъртък жандармерията блокира ромската махала в издирване на престъпници. Единият от двамата задържани вече напусна ареста.



Даниел Димитров-Релето от групата за отвличания "Наглите"

няма да излезе предсрочно от затвора, реши Софийският градски съд като първа инстанция. Димитров е изтърпял 10 години 8 месеца и 7 дни от присъдата, което е повече от половината от 18-годишното му наказание. Това му дава право да поиска да излезе предсрочно. От прокуратурата и от затвора се обявиха против пускането му, тъй като осъденият не е дал достатъчно данни за поправяне. Съдът прие, че при Димитров има позитивна тенденция, защото работи в кухнята на затвора, няма провинения и е награждаван многократно. Но трябва да има данни, че процесът е необратим.



Образувано е досъдебно производство

за престъпление в детска градина "Брезичка" в Бургас, съобщи БНР. Разследването е започнало след излъчените в медиите материали, които показват насилие над децата от страна на възпитателки в градината и вербална агресия, крясъци и обиди. До момента няма конкретни хора, привлечени към наказателна отговорност.



МО започна да връчва заповеди

за изземване на имоти, за които счита, че са неправомерно заети, защото част от ползвателите вече не работят в системата или са пенсионери. Голяма част от хората обжалват в Административния съд заповедите си. Въпреки това ведомството е обявило 121 свободни жилища в 14 града, които могат да бъдат ползвани от нуждаещи се военнослужещи - над 4000. Най-много са обявените свободни апартаменти в Пловдив, Карлово, Стара Загора, Казанлък. В София, голяма част от предлаганите апартаменти са в Ботунец.
1132
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД