:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 270
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Новият собственик на BIT й затвори устата

Всички предавания са спрени до второ нареждане, съобщи водещата на "Хайд парк"
Телевизия BIT, известна доскоро с актуалните си предавания и нецензурирани дискусии, смени собствеността си със силен трус. Вместо елегантно да влезе във владение, първите действия на новия собственик изглеждат като наказателна акция срещу редакционната политика на екипа.

В четвъртък вечерта от телевизията разпространиха съобщение, че създателят й Павел Вълнев, който живее в Чикаго, се оттегля. Часове по-късно се разбра, че от програмата са свалени всички актуално-политически предавания. Известно време телевизията ще излъчва само новини и повторения.

"Новият собственик е взел решение да спре всички предавания "до второ нареждане". Решението ни бе съобщено от продуцента на предаването "Хайд парк" в общ чат между него и мен във "Фейсбук", съобщи водещата на "Хайд парк" Полина Паунова. Тя поясни, че в сваления брой се е готвила да обърне специално внимание на закона за медиите, внесен от депутата от ДПС Делян Пеевски, свободата на словото, възраженията на Холандия за приема ни в Шенген, корупцията в България. Сред поканените са били скулпторът Велислав Минеков, адвокатите Александър Пелев и Александър Кашъмов, Йовко Ламбрев от онлайн изданието "Тоест", преподавателят от СУ Христо Христев и др.

Екипът на предаването "Код 11-13" 15 научил минути преди ефир, че няма да има излъчване, съобщи "Медиапул". Гостите били помолени да си тръгнат. Бившият служител на НСО Николай Марков, поканен като събеседник в петък, също бил отпратен.

Вълнев не съобщи на кого е продал медията. Телевизията информира, че новият собственик е фирма "Интерактив ТВ Системс България". Акционерното дружество е създадено през ноември. Негов представител е тв продуцентът Мирослав Янев. Преди време Янев бе управител на компанията "Медия про", която бе част от bTV. Според "Апис" от юли 2016 г. дружеството е заличено. През м.г. Янев е прехвърлил една от фирмите си - "Йо продакшънс" на Мария Опренова, която е основен акционер в проправителствения Канал 3, личи още от "Апис".



ЗАЯВКА

"Телевизията влиза в период на трансформация, за да се подготви стартът на новата схема. Ще добавим нови предавания и любими лица. Вярваме, че продуктът ни ще бъде атрактивен и ще позволи на новия проект да се самоиздържа и развива. Рестартираме проекта, за да създадем първата телевизия от ново поколение в България, насочена към младата и активна аудитория", написа Янев в съобщение до медиите.
7
3385
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
09 Февруари 2018 20:57
Цецеронът у Сащко,от там единствената негерб Тв стоп


Вся власть тиквам
10 Февруари 2018 09:37
Вила, защо бързаш да изпростееш под всяка статия независимо за какво става въпрос? Разбрахме, че си от лукановота крило и мразиш живковото, стига толкова!
10 Февруари 2018 10:38
Най-важното в статията-има хора без договори и осигуровки в журналистиката.
Така са и много кофражисти.
Инспекция по Труда какво стои?
Обещал чорбаджията "ще платя" и сиромасите - маат с теслите , гладят мазилка по мастар или правят интервюта..
10 Февруари 2018 10:52
Вся власть тиквам

#КОЙ затвори устата на BiT с 35 млн.евро
...BiT беше трън в очите на премиера Бойко Борисов, депутата Делян Пеевски и главния прокурор Сотир Цацаров, защото даваше трибуна критиците на модела #КОЙ и на бившия собственик на фалираната от тях КТБ Цветан Василев. В поредица от интервюта банкерът разказваше как е бил рекетиран от Пеевски и обвинител №1, както и че българският премиер участва дейно в разграбването на активите на фалирания трезор чрез подставени лица. За кратко време BiT стана четвъртата най-рейтингова телевизия в страната, а Цацаров и Борисов изпитваха панически ужас от срещите и въпросите на програмния директор и бивш „бродещ парламентарен репортер“ Сашо Диков. Главният прокурор демонстративно бягаше от него, а Борисов заплашваше медията със съд заради един или друг неин репортаж. Пеевски пък издаваше заповеди да се пишат небивалици за водещите на BiT в контролираните от ДПС кафяви медии...


http://www.segabg.com/pic/12697/893261.jpg
10 Февруари 2018 13:17
Харесвах предаванията на BITelevision! Жалки люде са екс-собствениците й! Далече са от България така че могат да ОТХВЪРЛЯТ предложение, което "НЕ може да се отказва"! #КОЙ може да им вземе 1000-та големи камиона (в Америката се търкалят, не тука), позволили им да изкарат достатъчно пари, че до оня ден без проблеми финансираха "телевизията на 10-те милиона българи"?
10 Февруари 2018 23:00
Телевизия в ерата на Интернет може да е интересна тема единствено за хора, разполагащи с много свободно време.
11 Февруари 2018 09:00
А ти си САМО в ИНТЕРНЕТ, и то в РАБОТНО време, така ли ? Има две възможности за да можеш в РАБОТНО време да правиш нон-стоп сърфиране:
Първата,
фирмата е твоя, и като собственик си НАЕЛ млад меринджей да я МЕНАЖИРА! Иначе ТИ САМ требе да го правиш ваджишкото МЕНАЖИРАНЕ, а то е времеемко, освен, че и спец.подготовка изисква! (Що е това МЕНИДЖМЪНТ, сиреч УПРАВЛЕНИЕ, може да разбереш в една от ТЕМИТЕ НА ФОРУМЦИТЕ, тази, в която Sine_metu обяснява на разни ко туй демокрация, и приказката там се завъртя около управлението, системи НА управление, системи ЗА управление, и прочие такива неща...) Само ако друг, а не ТИ, собственикът й на Фирмата, я менажира, само тогава ТИ можеш по ЦЯЛ ден във Фейса да киснеш, или пък в форуми като този тарикатски постове да чаткаш!
Втората,
не е твоя, но МЕНИДЖЪРЪТ й нещо е нефелен, та още не е забелЕзал, че ти, наетият по договор при него, на когото Фирмата плаща заплата за да върши нещо (описано в т. нар. JOB SPECIFICATION), вместо въпросната работа да вършиш, ползваш СЛУЖЕБНИЯ компютър за НЕ-СЛУЖЕБНИ цели! И все още НЕ те е изгонил от фирмата!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД