:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 366
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бивш отбор на Стоичков лансира Болт във футбола

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Юсейн Болт
Желанието на Юсейн Болт да се преориентира от леката атлетика към професионалния футбол неочаквано привлече вниманието на световните медии върху "Мамелъди Съндаунс". Южноафриканският отбор, чийто треньор през сезон 2009/2010 бе Христо Стоичков, намекна, че е подписал договор с 31-годишния ямаец, но по-късно се оказа, че това е само рекламен трик.

Всичко започна в неделя, когато световният рекордьор в спринтовете на 100 и 200 м пусна съобщение в "Туитър", гласящо: "Подписах с футболен отбор! Разберете кой във вторник в 8:00". В понеделник пък "Мамелъди Съндаунс" публикува в официалния си профил снимка на Болт с лаконичен текст: "Футболът вече никога няма да е същият. Разберете утре в 8:00".

"Голямата новина" наистина бе съобщена вчера сутринта в Лондон, но се разминаваше драстично с очакванията. Оказа се, че Болт се е съгласил да участва в благотворителен мач под егидата на УНИЦЕФ. Ямаецът ще бъде капитан на звезден отбор на света, който ще се изправи срещу сборен тим на Англия, предвождан от певеца Роби Уилямс. Шоуто ще се състои на 10 юни на ст. "Олд Трафорд" в Манчестър.

"Мечтата ми е да се реализирам като професионален футболист. Ще бъде забележително да играя срещу някои от най-големите легенди на футбола", заяви Светкавицата. Имената на останалите участници ще бъдат обявявани през следващите седмици и месеци.
972
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД