:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 334
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Втората среща на тема "Магистрала "Хемус" - възраждане на българския Север"



ще се проведе днес във Велико Търново. В дискусията за развитието на Северна България ще се включат регионалният министър Николай Нанков, шефът на пътната агенция Дончо Атанасов, участвал във втората среща на тема "Магистрала "Хемус" - възраждане на българския Север", зам.-лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов като депутат от В. Търново, кметът на града домакин Даниел Панов и др.





Вицепремиерът Захариева ще обсъжда



в Брюксел ядрената сделка на ЕС с Иран след оттеглянето на САЩ. Тя ще участва днес в заседанието на външните министри на страните от ЕС. Разговорите са продължение на обсъжданията на лидерите на ЕС в рамките на неформалната им среща в София на 16 май. Съветът "Външни работи" ще обсъди актуалната обстановка в Северна Корея и в Йемен, както и ситуацията във Венецуела след президентските избори в страната от 20 май. В рамките на работен обяд първите дипломати на 28-те държави членки ще проведат дискусия и относно последните развития на ситуацията в Ивицата Газа.





Над 1100 българи поеха по стъпките



на Ботевата чета. В рамките на традиционния поход те ще изминат славния път на свободата от Козлодуй до връх Околчица. Сред участниците са ученици и учители, студенти и граждани от цяла България.





806
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД