:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 347
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Втора

завърши Ивет Лалова на 100 м (11.31 сек.) на турнира в Берн (Швейц). По-бърза бе само швейцарката Муджинга Камбунджи с 11.23. На държавното първенство (до 20 г.) в София пък Александра Начева ("Ботев", Пд) постигна 14.00 м на троен скок и подобри с 20 см собствения си национален рекорд (до 18 г.). Тереза Маринова остава рекордьорка при 20-годишните с 14.62 м, което е и световен рекорд за тази възраст. На същия шампионат Алекс Христов ("Тракия 96") прати диска на 56.46 м и покри норматив (56.00 м) за световното (до 20 г.) в Тампере (Фин) през юли.



"Локомотив" (Пд)

може да привлече таджикистанския национал Искандар Джалилов (26 г.), бивш футболист на "Дунав", съобщи "Пловдив Дерби". След като напусна "Дунав" през миналото лято, той бе в руския "Балтика".



"Ботев" (Пд)

ще подпише в крайна сметка нов договор със защитника Лазар Марин, съобщи "Трибуна Пловдив". Той първоначално не одобри предложените му условия, но след това е дал съгласие.



"ЦСКА 1948"

привлече и голмайстора на Втора лига - Светослав Диков (25 гола). Той е юноша на ЦСКА и идва от "Царско село" като свободен агент.



Ивелин Попов

замина с "Рубин" на лагер в Белград. Договорът му за преотстъпване от "Спартак" (М) е до 30 юни, а от юли Попов трябва да се върне при московчани, с които има контракт до лятото на 2019 г. "Рубин" има желание да купи правата на Попов и ще преговаря със "Спартак".



Жалба

пусна "Палермо" след загубата с 0:2 от "Фрозиноне" в реванша от плейофа за влизане в Серия А. "Фрозиноне" влезе в елита с общ резултат 3:2, но съперникът претендира, че реферът неправомерно е отменил дузпа за "Палермо", че резерви на "Фрозиноне" нарочно са хвърляли допълнителни топки на терена в допълнителното време и че вторият гол е паднал в 97-ата мин., а назначеното продължение е било 5 минути. Националът Ивайло Чочев не игра за "Палермо" заради травма.
673
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД