:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 340
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Швейцарски фенове се оказаха в Донбас вместо в Ростов на Дон

Снимка: Фейсбук
Анна Домбровская (в средата) се снима с веселите швейцарци, които за малко не попаднаха на бойните действия в Донбас вместо на мач.
Швейцарски фенове се оказаха по невнимание в Донбас вместо в Ростов на Дон, пътувайки за първия мач на своя национален отбор, който бе снощи с Бразилия. За това съобщи украинската доброволка Анна Домбровская във "Фейсбук".

Феновете, пътуващи с бусче, попаднали в Източна Украйна, след като така въвели данни в навигацията на автомобила, че тя ги "прекарала" оттам. По този начин те едва не попаднали директно в предната зона на бойните действия.

"Странно защо при преминаването на границата на Украйна или на КПП-ата към входа за зоната на бойните действия туристите въобще не са били питани за целта на пътуването им. Освен това на буса на швейцарците има закрепена сувенирна световна купа, както и надписи, показващи ясно, че отиват в Русия за световното първенство. Наложи ми се да си спомня английския, за да помогна на европейските гости да излязат от опасната зона и да намерят друг по-безопасен път към Ростов на Дон, ако въобще пътуването през региона може да бъде безопасно... Продължавам събирането на необходимото за медиците, които спасяват животи на предната линия", написа Домбровская.
2
1906
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
17 Юни 2018 21:51
Калпазани, ей, калпазани! Така е като не следят актуалните събития по света и имат тройки по география.
Помня едно време, когато онзи самовлюбен образ Томислав Русев беше ходил на мач с "Шериф" в ЕКТ, как възмутено кудкудяше, че имало някаква си Приднестровска република. Аман от невежи!
17 Юни 2018 21:52
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД