:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 322
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Датчаните останаха без Квист на Мондиала

Дзагоев ще пропусне останалите мачове на Русия от груповата фаза
Датчаните останаха с един футболист по-малко на световното първенство. Оказа се, че травмата на Вилем Квист, получена при победата с 1:0 над Перу, е по-тежка от очакваното и той няма да може да играе повече на Мондиала. Халфът на ФК "Копенхаген" бе сменен принудително в 35-ата мин., след като съперник го удари с коляно в ребрата. Играчът със сигурност има поне едно счупено ребро, а следващи прегледи ще покажат дали има и други поражения. "Квист повече няма да бъде с нас на турнира", коментира селекционерът Оге Харейде.

В други отбори също има сериозни кадрови проблеми. Халфът на руския тим Алан Дзагоев ще пропусне останалите два мача на "сборная" в гр. А - срещу Египет и Уругвай. Той беше сменен преди почивката при разгрома с 5:0 над Саудитска Арабия, като се оказа, че има разтежение в лявото бедро. "Започнах леко възстановяване във фитнеса, но лекарите не се наемат със срок за възстановяване. Все пак има лъч светлина, че може да взема участие в елиминациите, стига да преминем групата", коментира Дзагоев пред руски журналисти.

Мускулна травма продължава да лекува централният защитник на белгийците Венсан Компани. Капитанът на "Манчестър Сити" се контузи на 3 юни в контролата с Португалия. Селекционерът на белгийския тим Роберто Мартинес даде гаранции, че Компани ще е готов за последния двубой от гр. G - срещу Англия на 29 юни. Освен него първия мач на Белгия - с Панама днес, ще пропусне друг бранител - Томас Вермален.

С комоцио след 0:1 от Иран пък е атакуващият хаф на мароканския тим Нордин Амрабат. На футболиста на "Леганес" (Исп) му се наложи дори да прекара една вечер в болница. Амрабат ще почива една седмица и е аут за двубоя в сряда срещу Португалия от група В.



НЕЛЕПОСТ

Нелепа контузия получи нападателят на полския отбор Аркадиуш Милик. Той се подхлъзнал и паднал, докато тимът разглеждал делфинариума в Сочи. Опасенията бяха, че Милик е счупил дясната си ръка, но после се оказа, че футболистът на "Наполи" има само натъртване.
760
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД