:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 309
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Капитанът на националния тим вкарва на шведи

Замерват Стилиян с бутилки

Халфът обстрелван от фенове, извиняват му се по-късно
Капитанът на националния отбор Стилиян Петров бе обстрелван с бутилки от фенове на "Хелзингборг" по време на контролата, в която неговият тим "Селтик" победи шведите с 3:2. Халфът се опита да изпълни корнер преди почивката, когато по него полетяха най-различни предмети, предимно пластмасови бутилки и кутии от бира и безалкохолни напитки. Едно от шишетата премина на сантиметри край главата на българина, който се наведе и вдигна ръка, за да се предпази.

След мача домакините от "Хелзингборг" официално се извиниха на ръководството и играчите от шотландския тим за инцидента. "Случилото се е по вина на някои от най-крайните ни фенове, които няма нищо общо с нормалните запалянковци - заяви един от шефовете на "Хелзингборг". - Тези хора са доста опасни, но взимаме всякакви мерки, за да не пострада някой."

Все пак случката не помрачи приятното настроение на стадиона, на който присъстваха над 10 000 зрители. Преди мача публиката бе подгрявана от певеца Род Стюарт, който е един от най-запалените фенове на шотландския тим и използва всяка възможност да бъде на стадиона, когато неговите любимци играят.

Освен с реакцията на шведските запалянковци Стилиян ще запомни контролата и с факта, че вкара втория гол за "Селтик". Петров се разписа за 2:2 в 41-ата мин. Той получи отличен пас от Алън Томпсън и от границата на наказателното поле не остави никакви шансове на вратаря на домакините. Това бе второто попадение на Стенли в контролите на "Селтик" през лятната подготовка. Мачът с "Хелзингборг" пък е последният от подготовката на шотландския вицешампион в Швеция.
2
1049
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
12 Юли 2003 23:55
stilian dokazva otnovo 4e e edin izklu4itelen fudbolist.ot intervutata, koito sam gledala s nego, razbiram 4e e i dobra natura.
bih dala vsi4ko da go poznavam
13 Юли 2003 04:22
Kolejke, siguren sum v tova, ama toi e jenen
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД