:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 278
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ИДЕАЛНИТЕ "А"

Пореден хит във футболните класации на Острова стана оформянето на идеалната единадесеторка, в която фамилиите на футболистите започват с "А".



Вратар - Пеги Апексад: Името му може да попадне и в отбора на футболистите, чиито имена наподобяват женски. Горкият Пеги напусна "Ливърпул" това лято след едва 6 мача за 3 сезона. Но просто няма друг конкурент с фамилия "А" на поста.



Централен защитник - Тони Адамс: По-младите читатели може и да се изненадат, че Адамс всъщност е играл футбол, преди да почне кариерата си на излекуван алкохолик. Той дори е излизал с модела Каприс.



Централен защитник - Алпай: Фамилията му е всъщност Йозалан, но е важно какво пише на фланелката му. Той бе върховен с турския тим на световното първенство, но в "Астън Вила" предимно се цупи.



Централен защитник - Филип Албер: Най-известният мустакат белгиец в света. Подписа с "Нюкасъл" на 27-ия си рожден ден и носеше там N27. Вкара уникален гол на "Манчестър Юн" за 5:0.



Централен халф - Кларънс Акуня: Той е чилиец и пълното му име е Кларънс Уилям Акуня Доносо. Оказа се нежелан в "Нюкасъл" и ще се запомни само как бе хванат да кара пиян, облечен като Капитан Хук.



Централен халф - Дарън Амброус: Има само 1 мач за "Нюкасъл" в Премиършип, но това е достатъчно да попадне в този списък. Конкурент за поста му бе Миленко Ачимович ("Тотнъм"), но Амброус спечели сърцата ни с факта, че е празнувал само 5 пъти рождения си ден. Просто е роден на 29 февруари.



Централен халф - Альоша Асанович: Този хърватин заслужава тройно място при нас, понеже бе известен на феновете на "Дарби К" като Альоша "Асът" Асанович. Игра само през сезона 1996/97, но направи фантастични мачове.



Ляв халф - Дарън Андертън: Когато не е контузен, изглежда объркан на терена. Може би защото жена му Софи избяга при Марк Боснич.



Десен халф - Никлас Александерсон: Шведският халф и жена му (името й не е известно, но сигурно е Петра) са известни като "чудесна двойка" на запознатите. Феновете на "Евертън" обаче го знаят повече като "ненужен".



Нападател - Никола Анелка: На пръв поглед изглежда като кон в лицето. На втори и трети също! Но е много, много добър играч независимо от репутацията си на нападащ журналисти и на ходещ само там, където кажат братята му. Напоследък е почнал дори да се усмихва.



Нападател - Фаустино Асприля: Каква весела двойка в атака. Ако Анелка не се хили въобще, то този тип може и да те гръмне. Колумбиецът е стрелец-алкохолик, приличащ на сводник. Когато се опиташ да вземеш интервю от Тино, се оказва, че сестра му се жени в неделя и той е пиян още от сряда. Как да не го обичаш!



Резерви: Крис Армстронг, Хуан Пабло Анхел, Габриел Амброзети, Миленко Ачимович, Гари Аблет.
3
1072
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
12 Юли 2003 19:25


Интересно тая простотия от къде я преписахте? Все си мислех, че тия от Меридианчето са върха на сладоледа, ама Вие сте в състояние да ми промените мнението!!!
Аман от простотия в медийното пространство на БГ-то!
12 Юли 2003 19:41

jap,


всички тия английски "новини", дето се изказваш днес под тях, са безумни простотии. вчера (а и откак затихна продажбата на becks-а) новината в премиършипа беше harry kewell. в тоя вестник нито ред



13 Юли 2003 11:29
Що бе весела статийка, какво не и харесвате!
ulysses,
Прав си за Кюъл но нали си ги знаем нашите реотани.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД