:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 274
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Всеки от героите от САЩ'94 получил "Калашников"

Трифон Иванов показва колекцията си с оръжия

Танкът е една от придобивките, с които бившият национал се гордее
"Имам нещо като танк, калашник, три пушки, пистолети, голям нож, мотор, джет и лодка", разкрива легендарният защитник Трифон Иванов в ексклузивно интервю за новия брой на списание "За МЕН". Футболистът за първи път показва впечатляващите експонати от оръжейната си колекция. Калашникът е подарък от световното в САЩ на всеки от отбора. А танка си Трифон е купил при разпродажба на стара военна техника в Свищов. "Може да плава във вода, издържа 6 тона", казва футболистът.

В интервюто си за "За МЕН" той разказва за битките си с нелоялната конкуренция в бизнеса с петрол и подкупите, които непрекъснато му искат. "Но пък който отказва да влезе в битка, значи се е отказал от живота", категоричен е футболистът.

Най-страшният ни защитник споделя за раните, които е получавал по време на футболни мачове, и за умишлените контузии, заради които е можел да остане инвалид. Според Трифон Иванов успехите на българския футбол от САЩ`94 могат да се повторят само ако младите ни състезатели играят в чужбина. Затова неотдавна Трифон взе български и международен лиценз за мениджърска агенция, чрез която ще продава наши млади футболисти навън. Ако всичко върви нормално, догодина агенцията трябва да заработи.
1217
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД