:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 554
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Още един контузен в лагера на вицешампионите в Хьондерлоо

"Левски" громи холандци

"Сините" вкарват 16 гола на аматьори, Чиликов бележи 5 от тях
"Левски" разгроми с 16:0 третодивизионния "Айлемарк" в първата си контрола от лагера в Холандия. Още до почивката "сините" отбелязаха 9 попадения и пропуснаха още няколко, като уцелиха и 2 греди. Най-резултатен отново бе голмайсторът на Висшата ни лига Георги Чиликов, който се разписа 5 пъти. По 2 гола вкараха Омониго Темиле, Димитър Телкийски и Тодор Колев, а по 1 - Елин Топузаков, Ниого Демба-Нирен, Борислав Димитров, Саша Симонович и Антон Костадинов.

Българите доиграха мача с човек по-малко, след като Станислав Генчев бе контузен. Той получи удар в глезена и ще почива 2-3 дни. Халфът пропуска днешната контрола с първодивизионния "Утрехт". Аут за нея е вторият вратар на "Левски" Георги Петков, който е с разтежение на адуктора. Стражът не игра срещу "Айлемарк", а едва вчера започна леки тренировки.

"Доволен съм от старанието на футболистите, от стремежа им да направят и приложат нещата, които тренирахме - каза треньорът Георги Тодоров от лагера в базата Хьондерлоо. - Опитахме някои нови неща, част от тях се получиха, други не, но по-трудното ни предстои. Идват мачовете на истината, в които ще се изправим срещу далеч по-силни отбори."

Тодоров допълни, че не дели отбора на титуляри и резерви, а който е в по-добра форма, той ще играе. "Титулярните места в "Левски" трябва да се извоюват. Никой не е абониран за тях, така че очаквам от моите футболисти да се хвърлят здраво в тренировките", каза още треньорът.

Очаква се в днешния мач с "Утрехт" Тодоров да заложи на същия състав, с който почна първата контрола: Димитър Иванков, Мартин Станков, Елин Топузаков, Илиян Стоянов, Лусио Вагнер, Омониго Темиле, Асен Букарев, Владимир Андонов, Георги Чиликов, Саша Симонович и Ниогу Демба-Нирен.
8
990
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
25 Юли 2003 22:58
4ilicow e nai dobriq da go beshe vkaral i na Afro-Shveda muhahahahahah aide i sa mnogo zdrave
25 Юли 2003 23:22
От известно време се опитвам да намеря смисъл от тази контрола. Да бяха сложили на вратата резервния вратар и да му се пробват един по един или на групи, щеше определено да бъде доста по-оспорвано.
26 Юли 2003 00:28
Левски има трудна година пред себе си. След като клуба претърпя толкова сътресения (то не бяха оставки, напускане на емблематични фигури, треньорски рокади, безумна селекция) и като резултат, смея да твардя, защото познавам добре историята на отбора на сърцето си, най-слабата му футболна изява, сега ние чакаме реванш. Реванш като игра най-вече, а резултатите когато се играе футбол пълнещ трибуните не могат да не бъдат добри. Дано играчите, треньорат и ръководството са осъзнали всичко това. Играйте красиво и ние ще сме с вас. Никога повече 500 зрители на Герена.
26 Юли 2003 00:35
Кара,
ако хората се интересуваха от красива игра, всички привърженици еднозначно щяха да са от ЦСКА.
И нямаше да има "отбора на народа", "комунизъм", обсебване на името на една национална светиня на България...
Просто на Герена игра няма. Там има Батков, Татков, Мишоков... С две думи - случайни хора.
26 Юли 2003 01:14
Божилов, ти поне си разумен. С каква продукция бяхте вие тази пролет. Ти, който непрестанно се кефеше, не без основание, от вашата игра от миналата есен, на практика спря да коментираш изявите на ЦСКА. Аз много добре знам и никога не съм ги искал цитираните от тебе хубавци, не че някой ме пита. Но с какво мислиш, Цхерепа допринася за красотата на футбола. Ако мислиш, че и Стойчо след като в една предизвестена година ви направи шампиони побеждавайки с култовото 3:0 най-слабия, ама наистина най-слабия Левски, ще ви донесе още лаври, грешиш. Голям играч и посредствен треньор. На един Пламен Марков на малкия му прйст не може да стъпи. Дори, всеобщо презирания от всички вас Мишок в 3 мача не успя поне веднаж да го бие. Даже допуснахте да бъдете унижени на Армията. Та, когато така се произнасяте за "врага", пйрво малко се замисляите на какъв хал сте вие. Жив и здрав!
26 Юли 2003 11:43
Отношението на ръководството на Левски към Илиян Илиев е позорно. Бил стар. Ако наистина са го пропъдили са некомпетентни и късогледи! После искат да се върнат на стадиона милионите привърженици на Левски!
САМО ЛЕВСКИ
26 Юли 2003 12:37
После искат да се върнат на стадиона милионите привърженици на Левски!

... и милиардите червени!
26 Юли 2003 13:07
Orlando!!!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД