:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 188
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Селекционерът Марков се колебае само за вратарския пост

Националите само с един в нападение

Бербатов самотен в атаката, Велизар Димитров остава резерва
На схема само с един чист нападател ще заложи селекционерът на националния отбор Пламен Марков в евроквалификацията с Хърватия. Последният мач на българите в 8-а група е днес от 21,15 ч. в Загреб и ще се предава по БНТ. Държавният ни тим вече е финалист на Евро'04, докато съперниците се нуждаят на всяка цена от победа, за да стигнат баражите. При равен или загуба хърватите вероятно ще бъдат изместени от Белгия, която приема Естония. Пламен Марков възнамерява да пусне в атака само Димитър Бербатов. Той ще бъде подкрепян от изтегления в по-задна позиция Зоран Янкович, който заема мястото на контузения Мартин Петров. Звездата на ЦСКА Велизар Димитров пък ще остане на резервната скамейка. Халфът на "червените" напоследък не показва добра форма, пък и пропусна първите тренировки на тима през седмицата заради контузия.

Почти сигурно в отбраната на нашите ще се появи Николай Кръстев, който ще действа като десен защитник. Отляво титуляр ще е Ивайло Петков, докато в центъра ще играят Росен Кирилов и Предраг Пажин. В халфовата линия Марков ще заложи на Стилиян Петров, Мариян Христов, Георги Пеев и Даниел Боримиров.

Единственият проблем пред селекционера е вратарският пост. Титулярят в последните мачове - Димитър Иванков, най-вероятно ще бъде предпочетен пред Здравко Здравков, който пропусна 3 срещи заради счупена скула. Има вариант обаче Фози да се завърне в състава, за да може Марков да го види отново в игра.



ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ

Хърватия: Плетикоса, Шимич, Р. Ковач, Живкович, Леко, Тудор, Ю.Враниеш, Бабич, Рапаич, Пршо, Олич.

България: Иванков, Кръстев, Пажин, Кирилов, И.Петков, Ст.Петров, Пеев, Христов, Боримиров, Янкович, Бербатов.

Съдия: Жил Весие (Фр)

Стадион "Максимир"
18
753
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
18
 Видими 
10 Октомври 2003 23:34
Не мога да разбера дали журналистите пускат мъгла около състава, или Марков. На едно място Велизар е титуляр, на друго - Зоран. Пеев играе ту в халфовата линия, ту като ляв (!) нападател. Десен бек тука е Кръстев, на друго място - Дани. СЕГА пък и вратаря не е ясен... Май-май Пената си е говорил с Марков. Няма значение - за довечера - УСПЕХ МОМЧЕТА!
11 Октомври 2003 00:26
ot sega useshtam kak sladko shte si pijvam birata v edno harvatkso zavedenie taq ve4er
11 Октомври 2003 00:40
Няма голямо значение кой ще е на вратарският пост. Най важното е да си пием спокойно бирата и да не ни пука кой ще ни се сърди - белгийци или хървати! Победа и пак победа!!!
11 Октомври 2003 08:55
Така ще изглеждат нашите в днешния мач:

Димитър Бербатов
Владо Манчев-Стилян Петров-Тодор Янчев-Д.Боримиров -Велизарий Димитров
Ивайло Петков-Предраг Пажин-Росен Кирилов-Елин Топузаков
Д.Иванков

----------------------------------------------------------------------------------------------І
На вратата – ДИванков. Здравков бе контузен до скоро а и е време Шарана да го смени на най-отговорния пост. Фози не е вечен и трябва да се мисли за достойна резерва, каквато е ДИванков. Митко , за разлика от останалите в отбора е в по-прилична форма и е един от играчите допринесли за 4-тото място. В следващите квалификации обаче ще е нужен още един вратар между Стоян Колев и Краси Петков.
В защитата “обичайните заподозрени”:
Отляво Ивайло Петков. Доскоро охулвания от всички вече е твърд титуляр.
В средата на отбраната са Пр.Пажин и Р.Кирилов. Ако се вЕрва на снимката последна стр.на ММач Аделина Кирилова и Наталия (на Пажо) ще са най-красивите фенки на Европейското.
Най-десен : ) ще е Ели Топузаков. Н.Кръстев не е готов за титуляр , липсва му опит а и Херо май-май не ги тренира много.
На Европейското а и в следващите квалификации за Световното 2006 П.М.ще разчита на Ил.Стоянов Л( , Кирил Котев (Локо Пд), Данчо Тодоров ЦСКА
Средната линия ще поеме тежката задача в тази среща. Затова ще разчитаме на опитните Стилян Петров и Дънди Боримиров и боеца Т.Янчев, от лява Гошко Пеев , отдясно летящият скакаУец Велизарий.
Синът на вятъра Владо Манчев е по-добре да стои резерва , защото е твърде мек в единоборствата а в този мач ще е твърде жежко. Същото важи и за Сакалиев.
За Европейското П.М.ще може да разчита на опитния Св.Петров, младата смяна Гъргоров от ЦСКА , Мартин Камбуров (Локо Пд) и Благо Георгиев (Славия).
Сам в атака, но напълно достатъчен ще е най-резултатният BG нападател Димитър Бербатов.
За Европейското в групата ще може включи Св.Тодоров ( Портсмут), Сашо Младенов ( Херта) и Герасим Заков ( В-Р)

Редактирано от - batJoro на 11/10/2003 г/ 09:00:55

11 Октомври 2003 10:17
Здравейте, форумци! Момчетата трябва да направят така, че да затворят устата на всички неверници! БЖ, не знам за какво си се морил. Ясно е, за европейското отиват всички с български паспорти които имат нещо общо със ЦСКА, като за наставник се връаща бащата на Сашо Младенов. Там играем трите мача в групата по формулата като =с= и приключваме достойно. Приятна събота и неделя на всички!
11 Октомври 2003 11:05
Резултата от мача на младежите (0:1 с гол в последните минути) за мен засилва подозрението, че днес ще паднем по подобен начин.


Така ще са намалени до минимум съмненията на УЕФА и белгийците. Ето, паднала е здрава битка, но с шанс в края домакините печелят.


А и хърватите не пасат трева - домакини са и ще използват това изцяло - съдии например. Нали в Брюксел преди месец така им отрязаха главата и Белгия си взе мача.
11 Октомври 2003 11:41
Ще загубим днес харабийската и резултата няма значение, важно е че се класирахме.Само идеалисти като Карата си мислят че нашите ще се напънат за чест и тем подобни.
Едно допълнение за Жорето, забравил е Ибрахама Гай.
При тази защита Гай ще е нужен за Европейското, пък и няма да е първият чернокож в национала.Ако не се лъжа един от Столипиново преди време влизаше като резерва.Отделно сега е мода играчите да водят съпруги и приятелки на мачовете и Ели се чувства самотен, да сложат Ибрахама в неговата стая да го успокоява.
На всичко отгоре преди малко Пильо зае хиляда деветстотин и 14то място на "Сузука", тръгна като по вода днешният ден.
11 Октомври 2003 12:59
Той (чорбалара) си е прост по природа, независимо дали играе националният отбор или пфктупанравенсравенад винаги ще намери каква простотия да каже
11 Октомври 2003 13:28
Аз също предпочитам Д.Иванков да е на вратата. И още един Димитър Б. в атака. Ако сложат Здравков на вратата това е знак, че има уговорка. Ще се извиняват после с факта, че Здравков не се е възтановил, но му трябват официални мачове за да е готов за Португалия.
11 Октомври 2003 16:07
blue forever, специално за теб:
той (говедото) си е умен по природа. зависимо дали не играе независимо дали играе националният отбор или пфк.хиляда.деветстотин.и.четиринадесет.ад никога няма да намери каква умнотия да не премълчи.
.
и престани да генерализираш (Геренала, а? Геренал Гочето), щото лично на мен ми е писнало от умници като теб и някои от нас, които винаги обвиняват противниците си в недалновидна генетична мегаломанска простотия, която се определя само и единствено от клубните пристрастия. ОК?
ако не си ме разбрал ето пак с думи прости, като за теб де
затвори си смърдящата комплексарска устичка... и си изрежи ноктите, когато пишеш в този форум. това е свято място за хора с чувство за хумор, хора които обичат своите отбори и не мразят чак толкова много другите различни форумци, хора, които притежават чувство за стойност. интелектуален миризливец такъв
11 Октомври 2003 21:19
Важно е да не пуснат ранен гол нашите.


МАААААААайтап бе Уили! Видяхте ли каква дузпа би Бекъм?? То и Бадема не прави такова шоу. Ама се изсипа по задник на терена преди на бие топката.
11 Октомври 2003 23:28
Нашите през второто полувреме не си даваха много-много зор. Добре, че гредите бяха на наша страна.


Както и добре, че Белгия ни класира с победата си над Хърватия. Уви, нашите не им отвърнаха с подходящ резултат в Загреб.
11 Октомври 2003 23:42
Не че не искаха, те тия просто толкова си могат, .... Марианчо, Афродитов, Янкович .... в Португалия ще са просто екскурзианти. Отиват, падат три мача и после се упражняват в гледането на телевизия ...
11 Октомври 2003 23:47
Чувам по Гонг имало ексцесии в Загреб... Знаете ли нещо? Дано им се падне Турция
11 Октомври 2003 23:50
Мдаааа... Ама ме нервираха с това цък-цък и все назад! Иначе - толкова си могат. И 100 000 евро да им бяха обещали белгийците, все тая. Мноого работа го чака Марков за европейското...
12 Октомври 2003 04:19
nadqvam sled tozi ma4, vucata i slavkov da ne priblizavat nacionalniq, q da vidim sega sled golemite prikazka koi shte napusna nacionalniq ili na martin v mnogo udobno vreme mu doide kontziqta, prodaznici sme bili, qvno i takiva shte si ostanem, nqma smisal da komentiram koi predade levski, botev i t.n., to se vizda savsem qsno i v dneshno vreme, qvno 500 godini tursko robstvo sa ni bili malko
12 Октомври 2003 15:35
Кой предаде Лефски?


Мишо Цветков.


Колкото да Васил Иванов Кунчев него никой не го е предавал, така че забравете за изкуствено създадения мит за поп Кръстьо.
12 Октомври 2003 15:57
Относно екцесиите... Според нашта преса първо скинхедс нападат и пребиват един лескар. После агитките на ЦСКА и 1914 се срещат и пак биват набити няколко лескара. За капак, агитка на Ботев Пд напада автобус лескари и ги бие...
Наистина грозни сцени, но с щастлив край. Всеки бие "Левски"
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД