:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 266
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Черно море" отказа турнира за купа "Корач"

Бронзовият медалист в баскетболния ни шампионат - "ММ Бийр Черно море" отказва участие в европейския турнир за купа "Корач". Това се разбра вчера, когато отборът се събра за първа тренировка във Варна. На заниманието присъстваха 10 баскетболисти, като капитанът Спас Натов бе освободен, а пък Емил Бояджийски тренираше само да поддържа форма.

След отказа на варненци за "Корач" от българските отбори ще играе само "Академик" (Сф). Както е известно онзи ден шампионът "Левски" и подгласникът му "Ямболгаз" бяха приети в новосформираната Южноевропейска лига и автоматично отпадат от другите евротурнири.

В същото време вицешампионките от "Славия" привлякоха 3 нови баскетболистки - ветеранката Евладия Славчева, Теодора Петрова и Ася Църова от "Левски". Напускащите са две - Милена Томова, заминала да учи в Америка и рускинята Светлана Радионова, която ще играе в чужбина.

Треньорът Георги Божков събира състава на подготовка в понеделник. Първата фаза ще е в плувния комплекс "Мария Луиза", а от 1 август тренировките продължават на Боровец. Най-вероятно ще се търси център от чужбина на мястото на Радионова, обяви Божков.
779
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД