:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 286
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Истанбулският отбор ще спасява бюджета с Лигата

"Галатасарай" изпадна напоследък в жестока финансова криза и се раздели със звездите си Емре Белозоглу и Окан Бюрук, поели към "Интер", Фатих Акиел (в "Майорка") и Марио Жардел. Сега истанбулският гранд се надява да влезе в група на Шампионската лига, за да стопи поне част от дълга си, който в момента е $ 125 млн. Досегашният втори човек в "Галатасарай" Мехмед Джансун, който в неделя бе избран за президент, вече заяви, че инвестира $ 22 млн.. "За нас няма значение дали ще спорим с "Левски" или "Бран". Ние само се интересуваме от влизане в Шампионската лига", добави Джансун след жребия. Той обеща на феновете, че ще докара куп играчи на Босфора, след които и Живко Желев ("Ловеч").

Клубът, който е заплашен от УЕФА с изхвърляне от евротурнирите при неплащане на дълговете, играе срещите си на ст. "Али Сами-Йен". "Галатасарай" играе с жълт екип на червени ивици, спонсор на тима е местната телекомуникационна компания "Telsim". Треньор е румънецът Мирча Луческу, който води преди това "Интер".
420
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД