:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 289
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Най-бавният плувец подписа със "Спийдо"

Снимка Ройтерс
Плувецът Ерик Мусамбани, който на игрите в Сидни 2000 се превърна в символ на олимпийския принцип ("Важно е участието!"), подписал договор с фирмата "Спийдо". Преди година в Австралия представителят от Екваториална Гвинея записа рекорд по най-бавно изминаване на 100 м кроул с време 1:52,72 мин. Последните метри африканецът драпаше почти на място, но се справи с дистанцията под бурните овации на публиката. После той разкри, че 3 месеца преди състезанието въобще не бил плувал и карал на първичен инстинкт в Сидни. Волята му фокусира вниманието и на "Спийдо" да го спонсорира за провеждащото се световно във Фукоока (Яп).

"Сега съм се подготвил по-задоволително с треньор в Испания - заяви Мусамбани. - Подобрил съм постиженията си и смятам да мина 50 метра под 30 сек.".

Японките Миа Тачибана и Михо Такеда пък спечелиха златен медал при дуетите на синхронно плуване с 98,910 т. Втори са Давидова/Ермакова (Рус) с 98,390.
1137
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД