:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 210
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

80 000 лв. се разиграват на финала за Суперкупата

Евтини билети пуска Профилигата за първия официален мач на сезона
СНИМКА: НИКОЛАЙ ДОНЧЕВ
Изп. директор на "Левски" Наско Сираков (вляво) и президентът на Профилигата Валентин Михов демонстрират отлично настроение на пресконференцията преди финала за Суперкупата на България "Еврофутбол".
Наградният фонд на финалния мач за Суперкупата на България е увеличен от 66 000 на 80 000 лв. Това обявиха от спонсора на двубоя - букмейкърската къща "Еврофутбол". От тази сума 50 000 лв. отиват за победителя, останалите са за загубилия.

Мачът е в четвъртък от 20 ч. на Националния стадион "Васил Левски" и ще се предава по БНТ. Главният организатор - Професионалната футболна лига (ПФЛ), пуска евтини билети, за да може повече зрители да дойдат на срещата. Цената за сектор "А" е 7 лв., а за "В" - 4 лв. Двете агитки ще влизат в секторите "Б" и "Г" срещу 2 лв.

"Очаквам между 10 000 и 15 000 зрители на стадиона - заяви шефът на ПФЛ Валентин Михов. - Толкова дойдоха на последните няколко мача за Суперкупата, така че едва ли ще има сериозна промяна в бройката."

Победителят във финала ще получи и уникална купа, малко по-висока от 1 м. Трофеят е произведен в Италия, като е дадена гаранция, че друг такъв няма да бъде внесен в България. Купите и медалите са осигурени от фирмата на бившия международен съдия Детелин Баялцалиев, която от догодина предвижда трофеят да бъде произвеждан специално за този мач.

Изпълнителният директор на "Левски" Наско Сираков обяви, че тимът му е фаворит във финала най-вече заради домакинския фактор.

"Левски" ще излезе с мисълта да спечели отличието. Убеден съм, че не ни чака лесен мач, защото сблъсъците между двата отбора винаги са били интересни. Леко съм притеснен и от факта, че по принцип стартираме трудно в официалните мачове, но се надявам, че ще се справим", коментира Сираков.

Шефът на ловчанлии Ангел Бончев също бе категоричен, че неговият тим ще излезе само и единствено с мисълта за победа.

"Съперникът ни има предимство, че финалът е в София, а и като цяло е малко по-добре от нас. Но, от друга страна, ние вече изиграхме една официална среща (б.р. - 3:0 над малтийския "Слиема" в турнира на УЕФА) и това донякъде ще ни бъде от полза. Направихме много добра подготовка и мисля, че имаме шансове срещу "Левски". През последните 10 години двата отбора винаги правят хубави двубои помежду си, така че нека победи по-добрият ", каза Бончев.
СНИМКА: ЕВРОФУТБОЛ
Новата Суперкупа на България бе представена от шефовете на ПФЛ Любе Спасов и Валентин Михов, изпълнителния директор на "Левски" Наско Сираков, президента на "Литекс" Ангел Бончев и представителите на "Еврофутбол" Боян Найденов и Николаос Арсенопулос (от ляво на дясно).
9
966
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
9
 Видими 
24 Юли 2007 00:16
Е и само толкова
24 Юли 2007 08:21
Добро утро!
Охотник, от к'во си недоволен пак, бе?...
24 Юли 2007 08:28
Повече след мача...
24 Юли 2007 08:33
КУПАТА Е СИНЯ
24 Юли 2007 08:56
50 хилки, кой ти ги дава
24 Юли 2007 08:57
МЕДИЦИТЕ СЕ ВРЪЩАТ!!!
БЛАГОДАРИМ ТИ, БОЖЕ!!!
24 Юли 2007 14:01
Биби, ако бех доволен, от ваш'те изцепки, немаше да сум у Форумът
24 Юли 2007 16:16
Хехе... Прав си! При вас изцепки няма! Никакви!...
24 Юли 2007 22:48
Ние сме си O'K
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД