:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 245
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бербатов се контузи в Русия

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Бранителят на "Зенит" Александър Анюков е препречил пътя на Димитър Бербатов към топката по време на мача срещу "Монако" от гр. С на Шампионската лига миналата вечер.
Травма в левия глезен е причината Димитър Бербатов да напусне принудително терена при гостуването на "Монако" срещу "Зенит" в Шампионската лига онзи ден. Българинът бе сменен в началото на второто полувреме от нулевото равенство в Санкт Петербург.

"Той има изкълчване, не знам дали ще може да се възстанови за този уикенд. Предстоят обстойни прегледи, след което думата ще имат лекарите", обяви треньорът на "монегаските" Леонардо Жардим.

Така или иначе, Бербатов няма да играе в неделното дерби между "Монако" и "Пари Сен Жермен" от 9-ия кръг на френската Лига 1, тъй като е наказан заради натрупани жълти картони. След това 33-годишният нападател ще има още една седмица на разположение да се възстанови заради паузата за евроквалфикации.
972
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД