:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 163
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Григор Димитров отказва да бъде резерва в Лондон

Българският тенисист бе похвален от своя треньор за постигнатото през 2014 г.
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Гримаса на разочарование от пропуснат шанс се е изписала на лицето на Григор Димитров след сгрешен удар в мача срещу Анди Мъри в Париж миналата вечер.
Григор Димитров обяви, че няма да се възползва от възможността да бъде записан като резер­ва за финалния турнир на мъжката тенис асоциация (АТР) в Лондон. Миналата вечер най-до­брият български тенисист (№11 в света) загуби с 3:6, 3:6 от Анди Мъри (Вбр) на 1/8-финалите на "Мастърс" в Париж (Фр, 2,88 млн. евро) и така приключи сезонът. 23-годишният хасковлия има­ше шанс да попадне сред най-добрите 8 за годината и така да добие право на участие в британската столица, но условието за това бе да стигне до мача за титлата във френската столица. Пред Григор обаче все още стои шансът да пътува за Лондон като една от двете необходими резерви.

"Щом не съм се класирал, значи не го заслужавам. Не бих отишъл там, за да се надявам някой да се контузи и аз да вляза в игра на негово място", заяви Димитров в интервю за френския в. "Екип".

Според българина сътрудничеството с австралийския треньор Роджър Рашид го е направило по-зрял на корта. "Работата, която свършихме преди началото на сезона, като цяло партньорството ми с него и изиграните мачове ми донесоха тази зрялост. Научих много, макар и това да се случи по-бавно от очакваното. В момента се чувствам много добре и съм уверен. Това е нещо, което идва с победите. Смятам, че следващата година ще бъде много добра за мен, след като през 2014-а направих най-добрия си сезон до момента. Имам големи очаквания към себе си за 2015 г. и искам да се представя добре в турнирите от Големия шлем", добави Григор.

По-късно той получи публична благодарност от Рашид. "Големи благодарности към Григор Димитров за това, че даде всичко от себе си в нашето пътешествие през 2014 г. Гордея се с теб", написа австралиецът в социалната мрежа "Туитър".
1
1125
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
31 Октомври 2014 22:57
"Големи благодарности към Григор Димитров за това, че даде всичко от себе си За моята банкова сметка през 2014 г. Гордея се с теб", написа австралиецът в социалната мрежа "Туитър".
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД