:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 265
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Австриецът

Матиас Брендле (24 г.) постави нов световен рекорд по колоездене на писта за един час. Той измина точно 51.85 км, а старият рекорд бе на Йенс Фойгт (Гер) - 51.11 км от 18 септември. Постижението на Брендле бе официално признато и от Международния колоездачен съюз (UCI). Фойт бе първият, който направи средна скорост над 51 км/ч. Предишният рекорд бе от 2005 г. на Онджей Сосенка (Чех) - 49.700 км.



Питчерът

от Благоевград Мартин Андонов (20 г.) бе избран в първия драфт на европейски играчи за лятната колежанска лига на САЩ и Канада - Нортуудс лийг, и през 2015 г. ще може да дебютира на най-високото ниво, достигано някога от български бейзболист. Левичарят, юноша на шампиона "Бизони", бе посочен под №1 от тима на "Медисън Мелърдс", двукратен шампион в създадената през 1994 г. аматьорска лига. Лигата е най-голямото организирано лятно бейзболно първенство в света и ежегодно привлича стотици скаути, търсещи таланти за професионалните отбори в Северна Америка.



FIA

реши да не глобява отборите на "Катерам" и "Маруся" за неучастието им в състезанието за Голямата награда на САЩ във Формула 1. "Тимовете нарушават правилата. Отчитайки текущото им финансово положение, стюардите решиха да не им налагат глоби", се казва в официалното съобщение от международната федерация по автомобилизъм.



971
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД