:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 444
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" и холандецът Фернандес се разминават

СНИМКА: СПОРТАЛ
Гийон Фернандес пристигна на ст. "Георги Аспарухов" за преговори, но след 5 часа стана ясно, че исканията му се разминават с предлаганото от клуба и холандският нападател няма да подпише с "Левски".
Очакванията, че холандецът Гийон Фернандес ще бъде новият централен нападател на "Левски", почти сигурно няма да се оправдаят. Футболистът успешно премина медицински тестове в София и седна на заключителни преговори с ръководството на клуба. На тях обаче се оказа, че разминаванията между двете страни са доста сериозни и договор няма как да бъде подписан.

От "Герена" първоначално бяха обявили, че са се разбрали с Фернандес и агентите му за финансовите параметри на договора, но се оказа, че това съвсем не е така. В "Левски" са склонни да плащат 10 000 евро на нападателя като заплати и бонуси, докато той настоява за сигурни 15 000 евро на месец. Освен това холандският нападател е поискал да получи пари на ръка при подписването на контракта, както и да има право да си тръгне от клуба при подходяща оферта, без "Левски" да получи обезщетение.

Именно привличането на качествен нападател бе едно от изискванията на бъдещия треньор на "Левски" Димитър Димитров, който ще поеме отбора от Нова година. Херо усилено търси нови футболисти във всички звена, като дава да се разбере, че няма да разчита на по-голяма част от сегашните титуляри в "Левски". Очаква се част от новите в тима да бъдат именно холандци, като за целта Димитров вече на два пъти пътува, за да гледа мачове от първенството там. Твърди се, че новият треньор е набелязал поне 8 нови играчи, от които трябва да му бъдат осигурени минимум петима.
1232
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД