:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 581
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Лудогорец" загря с 4 гола в Дупница за мача с "Базел"

Даниел Абало вкара два гола за победата над "Марек"
СНИМКА: БГНЕС
Испанският халф на "Лудогорец" Даниел Абало (вдясно) вкара два гола на "Марек" и даде заявка за титулярното място и в гостуването срещу "Базел".
"Лудогорец" постигна убедителна победа с 4:0 срещу "Марек" в Дупница в първи двубой от 14-ия кръг в А група. Това бе последният мач на разградчани преди гостуването срещу "Базел" във вторник в мач от Шампионската лига.

Интригата на ст. "Бончук" приключи още в 5-ата минута, когато испанецът Даниел Абало откри резултата след пас на Браян Ангуло. Последва единствено подобряване на головата разлика от страна на "Лудогорец". Бразилецът Марселиньо удвои в 27-ата мин., след като засече с глава центриране на Абало отдясно. След почивката словенецът Роман Безяк вкара трети гол в 65-ата минута от малък ъгъл, а в 84-тата Абало с техничен удар оформи крайния резултат.

Предвид гостуването срещу "Базел", треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев бе дал почивка на Жуниор Кайсара, който изобщо не бе в групата. Михаил Александров пък остана резерва, а Върджил Мисиджан бе сменен още в 63-тата минута.

"Важното в този мач бе, че нямаше контузии. Можеше да вкараме и повече голове, но направихме твърде много пропуски. Не сме притеснени от това, тъй като влияние оказаха теренът и силният вятър. Понякога ни липсваше достатъчно комбинативност. Ангуло влиза в игрова форма от няколко мача и ще играе в Базел. Мисля, че ще се справи добре там. Футболистите влизат с много добра мотивация в последните няколко мача в А група и се справят с прехода от евротурнирите. Така, както започна да играе отборът във вътрешното първенство, нещата в класирането ще се променят", заяви Дерменджиев.

Наставникът на "Марек" Тенчо Тенев пък коментира: "Първите два гола предрешиха мача. "Лудогорец" ни надигра тотално с класата си. Не бяхме уплашени, но през първото полувреме отговорихме само с един пропуск. След почивката тези засади нещо не ми харесаха."

1170
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД