:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 287
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Ботев" (Пд)

ще разчита на възстановените от травми Пламен Николов и Мариян Огнянов за гостуването срещу "Черно море" в неделя. В състава е и излекуваният от вирусно заболяване Томаш Иршак. В състава на варненци пък са на линия Слави Сталев, Симеон Райков и Стефан Станчев, които имаха контузии.



Апелативната

комисия към БФС намали от 5 на 2 мача наказанието на футболиста на "Берое" Крис Гади, наложено му заради влизането срещу вратаря на "Черно море" Георги Китанов, от което последният е със счупен крак. Така френският футболист ще пропусне само още домакинството срещу "Литекс" в понеделник и ще е в състава за гостуването срещу "Левски" на 7 ноември.



Дузпа спаси

вратарят на "Мерсин" Николай Михайлов, който бе титуляр при победата с 2:0 над гостуващия третодивизионен "Хатайспор" в 3-ия кръг за Купата на Турция. Това бе едва втори официален мач за българския национал с екипа на "Мерсин", като предишният му бе отново в турнира за купата.



Неймар

ще бъде в състава на отбора на Бразилия, който ще участва на олимпиадата в Рио де Жанейро през 2016 г. Това обяви мениджърът на тима Алешандре Гало. Нападателят на "Барселона", сега на 22 г., ще е един от тримата футболисти над 23 г., които всеки отбор има право да ползва. Олимпийската титла е единственият голям трофей, който бразилците не са печелили.
997
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД