:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 263
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Водачката

в схемата Винъс Уилямс (САЩ) изненадващо отпадна в I кръг на турнира по тенис на твърд корт в Истанбул (Тур, $226 750). Бившата №1 в света загуби от квалификантката Катерина Бондаренко (Укр) с 4:6, 6:7 (4) за 1,38 ч. игра. Днес на корта в турския мегаполис трябва да излезе поставената под №8 Цветана Пиронкова за мача си от II кръг срещу Куруми Нара (Яп).



6-а загуба

допусна сумистът Даниел Иванов-Аоияма на летния турнир от професионалната японска лига в Нагоя. В 11-ия ден 29-годишният българин с ранг 2-ри маегашира бе избутан от 5-и маегашира Окиноуми и отново не можа да достигне поне временно положителен баланс. С актив 5-6 днес Аоияма ще се бори с 3-ти маегашира Кайсей (5-6).



Волейболната

националка Силвана Чаушева напуска българския шампион "Марица" и преминава в румънския първенец "Алба" (Блаж), съобщи сайтът на пловдивчанки VolleyMaritza.bg. Договорът на 20-годишната нападателка е за един сезон, като с новия си тим тя ще играе и в най-силния европейски клубен турнир - Шампионската лига.



35 автомобила

са регистрирани за старта на VI кръг от скоростния шампионат за планински изкачвания в Кюстендил тази събота и неделя. Сред участниците ще бъдат шестима гръцки и един македонски пилот. За втора поредна година състезанието се организира от благоевградския клуб ДИАМО.
621
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД