:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Г. Братоев: Всички трябва да уважаваме Казийски

В момента съм средно ниво разпределител, дано израсна, сподели волейболният национал
Волейболистът Георги Братоев разкри амбициите си след трансфера в италианския шампион "Тренто", където отново ще работи под ръководството на бившия селекционер на националния отбор Радостин Стойчев. Разпределителят коментира и настоящата ситуация в представителния тим, като подчерта, че винаги ще се бори за място в него.

"Това преминаване в "Тренто" за мен значи много - сподели Братоев пред Нова телевизия. - Знам как работи Радостин Стойчев. Знам как функционира всичко в един отбор, който той ръководи. Затова мисля, че ще има само положителни страни. В последните няколко години имах трудности при намирането на добър отбор, но това не ме изненадва. Не е нещо ново. При играчите на средно ниво става по-трудно. На този етап от моята кариера се намирам около средата. Мога да кажа, че съм най-добрият, но ще излъжа. Надявам се оттук нататък да израсна и нещата да вървят във възходяща линия."

Според Братоев загубата на националния отбор във финала на втора дивизия от Световната лига отразява реалното състояние на българския волейбол. Самият той пропусна мачовете във Варна, понеже не бе повикан от селекционера Пламен Константинов след европейските игри в Баку '15.

"От 2006 г. отборът има няколко медала и влизане във финални четворки, а това, че не можем да го правим всяка година, е абсолютно нормално. Трябва да гледаме реално, защото, както са казали хората, с трици маймуни не се ловят. Аз самият винаги съм амбициран, няма нещо, което да ме накара да забравя националния отбор или да не искам да бъда в него, надявам се да намеря правилния път, за да бъда там. Със сигурност има неща, които трябва да променя", заяви Братоев.

Същевременно обаче той добави, че разбира и приема позицията на Матей Казийски да бойкотира А отбора вече повече от 3 години: "Всички знаем какво може да даде Матей на отбора и какво е давал досега. Той си има лични причини, които всички ние трябва да уважаваме. Той не е някакъв лигльо, на когото просто не му се играе за националния отбор, така че аз уважавам неговите виждания."
821
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД