:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 264
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Втори гребен канал

да има в Пловдив за световното първенство по гребане за мъже и жени през 2018 г. Такова пожелание отправи спортният министър Красен Кралев по време на откриването на световното за младежи и девойки до 23 г. в града под тепетата миналата вечер. "През годините и федерацията по гребане и Пловдив са се доказали като отлични организатори на състезания от най-висок ранг. Тази седмица тук ще си дадат среща над 1000 състезатели и аз вярвам, че ще им предложим прекрасни условия", каза още Кралев.



4-то място на 25 м пистолет

зае Мирослава Минчева на европейското първенство по стрелба за девойки в Марибор (Слвн). Лидия Ненчева пък остана на последното 8-о място във финала. Шампионка в дисциплината стана Виталина Бацарашкина (Рус). В състезанието на 50 м пушка от три положения Янина Станчева не успя да преодолее квалификациите и се нареди на 57-о място в крайното класиране.



2-годишен договор с "Кавазаки"

подписа мотоциклетистът Петър Петров за световния шампионат по мотокрос в клас МХ2. Споразумението обхваща 2016 и 2017 г., но българинът ще кара за тима още този сезон. Петров вече дебютира с машина на японците за "Гран при" на Великобритания преди два месеца, но след това излезе в принудителна почивка заради фрактура на ключица. Следващият старт на нашия ще е за "Гран при" на Чехия през уикенда.



Президентът на ФИФА

Сеп Блатер няма да присъства на 128-ата сесия на МОК в Куала Лумпур (Малз, 31 юли - 3 август). 79-годишният швейцарец, който е член на олимпийското движение от 1999 г., предпочита да остане в Цюрих, за да се съсредоточи върху проблемите на управляваната от него централа. Това значи, че в гласуването за избор на домакин на зимните игри през 2022 г. (кандидати са Алмати и Пекин) няма да участват поне шестима от точно 100 членове на МОК. Право на глас няма да имат тримата китайски членове - Ю Дзайцин, Ян Ян и Ли Линуей, кореецът Лий Кун-Хий се възстановява след инфаркт, а президентът Томас Бах ще пропусне вота по свое желание.
728
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД