:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 216
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Българските бадминтонисти побеждават на Russia Open

Снимка: БГНЕС
Стефани и Габриела Стоеви на подиума в Баку
Българските бадминтонисти започнаха с победи участието си на Открития шампионат на Русия във Владивосток ($50 000). Първата ни ракета Линда Зечири се справи, макар и доста трудно, със съпротивата на Нанна Ваинио с 2:1 (13, -18, 11) след 47 минути игра. Това бе трети успех от три срещи на 35-ата в света Зечири над финландката (№83) и й осигури мач днес срещу индийката Танви Лад (№99). Националката не се е срещала досега с тази съперничка на корта.

За втория кръг на Russia Open се класира и Благовест Кисьов (№124 в мъжката ранглиста), след като разгроми руснака Андрей Параходин (№326) с 2:0 (14, 9). Следващият съперник на Кисьов е поставеният под №3 в схемата Лука Врабер (№60). Българинът има две загуби от двете си срещи досега с австриеца.

Днес директно от II кръг пък трябва да започнат участието си Габриела и Стефани Стоеви. Шампионките от европейските игри в Баку са най-високо в ранглистата при женските двойки във Владивосток - №15, затова са и №1 в схемата и почиваха на старта. Противнички на сестрите от Хасково са египтянките Надине Ашраф и Менна Ел Танани (№115), с които досега не са играли. При успех Стоеви ще се класират на 1/4-финала.
716
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД