:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 230
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Треньорът на "Левски": Дано шефовете вземат играчите, които желая

Николай Митов потвърди, че няма да разчита повече на четиримата, които напускат в края на сезона
Снимка: БГНЕС
"Прохазка е наказан, Минев е с травма, Сандберг е контузен дълго време. В петък имаме още една тренировка и тогава ще определя групата за мача в Пловдив", обяви още Николай Митов.
Треньорът на "Левски" Николай Митов продължава да отказва да назове имена на набелязани за привличане футболисти, макар вече да се появиха информации, че клубът възнамерява да вземе поне двама от "Локомотив" (ГО), а също така и играчи от пловдивския "Локомотив". Засега наставникът само потвърждава, че ще се прави селекция. Стори го и вчера, часове след като се появи информация, че УС на "Левски" се събрал да бистри финансовата рамка за летните трансфери в столичния хотел "Радисън", собственост на мажоритарния акционер в клуба Спас Русев.

"Разбира се, че се работи по селекцията. Това обаче е процес, който изисква време. Само в България всичко става за секундата. Затова и толкова грешки се допускат. И не говоря само за "Левски", а за отборите у нас като цяло - каза Митов. - Разговаряме постоянно с шефовете на тази тема. Надявам се, че ще се вземат футболистите, които желая. Все още обаче е рано да се коментира каквото и да е. Казал съм на кои постове искам да се подсилим, но не ща публично да споделям това, защото не е коректно спрямо играчите".

Митов отново потвърди, че не възнамерява да разчита повече на четиримата футболисти, които няма да останат в отбора - Сърджан Лукин, Джереми де Ноойер, Георги Костадинов Костадинов и Антонио Аниете.

"Те са добри играчи, които са дали много на клуба. За мен обаче приоритет са интересите на отбора и тези, които ще бъдат на "Герена" и догодина. Искам да видя техните възможности в оставащите до края на сезона мачове", каза Митов, който няма да заложи на никой от четиримата за мача с "Локомотив" (Пд) довечера от 20 ч. Двубоят е от шестия кръг в първата шестица.

"Локомотив" (Пд) е качествен отбор, с много добри футболисти. За мен това е по-специален мач, тъй като една година бях на "Лаута". Работил съм там и уважавам изключително много хората, които и сега са в клуба - Христо Бонев, Атанас Узунов. Воин Войнов (б.р. - наставникът на "Локото") пък ми е бил треньор в юношите на "Левски". Ние обаче отиваме за трите точки, защото те ме интересуват най-много", заяви Митов.
2
1393
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
12 Май 2017 10:41
12 Май 2017 10:57
Да бе, те пък желаните играчи ше се изпотепат да дойдат в "Левски"... и да си търсят нов отбор от нова година...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД