:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 180
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Нападателят

на датския национален отбор Никлас Бендтнер е под въпрос за световното първенство. Футболистът на "Розенборг" се контузи при домакинската загуба с 1:2 от "Бран" в норвежкото първенство. Във въпросната ситуация той отбеляза гол, който обаче бе неправилно отменен. Предварителната информация е за разтежение в слабините, което може да изкара Бендтнер от игра между две и четири седмици. В същото време селекционерът на датчаните Оге Харейде освободи 8 играчи от разширения състав, като Бендтнер засега остава. Сред излишните са Пиер-Емил Хьойберг ("Саутхемптън"), Кенет Зохоре ("Кардиф"), Риза Дурмиси ("Бетис") и Даниел Вас ("Селта").



Футболистът

на "Реал" Даниел Карвахал ще може да играе на Мондиал 2018. Той се контузи по време на финала в Шампионската лига, като преглед показа, че става въпрос за разкъсани мускулни влакна. Карвахал ще се възстановява до 3 седмици и може да пропусне само първия двубой на тима си на първенството - срещу Португалия на 15 юни в Сочи.



Селекционерът

на германския национален отбор Йоахим Льов е въвел няколко правила за тима, които ще важат преди и по време на Мондиал 2018. Сред тях са искане на разрешение за среща със съпругите и приятелките. Присъствието на семействата в Русия, както и половите контакти са забранени. На играчите обаче е позволено по чаша вино или бира преди сън.



В София

ще има зона "Мондиал Камп", която ще работи по време на световното първенство. Тя ще е в Южен парк 2, зад музея "Земята и хората", и ще е оборудвана с голяма видеостена (6 на 4 метра). Ще се предлагат храни, напитки, зони за забавления, предвидени са и концерти, а в дните без мачове ще има различни събития.

549
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД