:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,528,406
Активни 117
Страници 3,197
За един ден 1,302,066
Диалози

Николай МЛАДЕНОВ: Дилемата пред СДС е малка и елитарна или отворена и диалогична партия

Костов - проклятие или спасител? Най-успешният министър-председател на България! Стига сме дамгосвали или издигали в култ един или друг, казва говорителят на синята партия в разговор с форума на "Сега"
Снимка: Емил Иванов
SultanBG

Всеизвестно е, че Иван Костов е един от най-богатите в България. Забогатя за кратко време благодарение на безбожното ограбване на собствения си народ и държава, използвайки високото си служебно положение. Известно е, че в политиката побеждават парите. На какви пари, субсидии или спонсори разчита Надежда Михайлова, за да излезе победителка в тежката неравна борба с Иван Костов - аса и Командира на парите и несметни имущества?Николай Младенов:

Султане, не знам кой е най-богатият българин. Със сигурност не съм аз. СДС в момента има тежки финансови проблеми. След загубата на изборите много хора, които подпомагаха СДС се оттеглиха. Сред тях има и много честни бизнесмени, които се уплашиха, че подпомагането на СДС вече не е "политически коректно". Ние и разчитаме на държавната субсидия и членския внос. Разбира се, имаме и добри контакти с нашите партньори в Европа, които ни подпомагат, но не директно. С тях обикновено организираме семинари, обучения и др.

Нямаме си 150 млн. долара от иракския петрол, а и не искаме със сигурност. Много съм притеснен от обвиненията, изнесени срещу БСП, защото те показват, че партията на Първанов традиционно е имала добри връзки с режима на Саддам и хора като Милошевич. А това е вредно за България.Олд Дет:

СДС беше единствената надежда на хората, че в управлението може да има някакъв морал. С коалицията си със Софиянски вие направихте така, че да разберем - НЯМА морал, когато въпросът опре до кокала. С подкрепата си за Симеон чрез липсата на опозиция в парламента вие доказвате, че сте обхванати от някаква смразеност - стоите и не смеете да се изправите срещу проблемите на България и предпочитате да се изправяте срещу Костов. Защо не бяхте толкова принципни, докато той бе на власт? Защо неморално се ползвахте от облагите на Костовото управление, а сега го ритате точно така, както го ритат от НДСВ. Не разбирате ли, че сте жертва на Симеон - вече никой не се интересува от СДС и вашите собствени проблеми.Поставяте много сериозни въпроси. Морал в политиката трябва да има. Съгласен съм, че в момента много от действията и на НДСВ - като се започне от самото им идване на власт до скритата коалиция с БСП - със сигурност показват, че в България цената на морала е паднала много ниско. За да спечели изборите, Симеон се нуждаеше от три лъжи и първата бе за 800-те дни. Тя бързо се развенча, но за съжаление много хора повярваха. Втората бе, че НДСВ е дясна партия - целта на това упражнение бе да измести СДС от политическото пространство, както и да убеди тези хора, които не повярваха на 800-те дни, че той ще бъде предсказуем и "нормален". Този мит се развенча с назначението на кадри на бившата ДС. Третата лъжа бе, че е обединител на нацията. Тя целеше да създаде параван за връщането на БСП във властта. Сега вече и трите лъжи са развенчани. Ето тук е истинският морален проблем на българската политика.

Що се отнася до СДС, след като загубихме кметските избори в София, ние имахме избор. Или да оставим Стоян Александров и БСП да вземат властта в София, или да се облегнем на факта, че все пак имаме възможност да формираме мнозинство в общинския съвет и по този начин да гарантираме, че това което обещахме по време на кампанията, ще бъде изпълнено. Ако СДС не беше в момента в управлението на столицата, никога нямаше да излязат на бял свят и далаверите със "Софийски имоти". Защото много хора, включително и от съветниците на БСП, нямаха интерес от това. Дайте да не се лъжем - като политическа партия нашата работа е да реализираме ангажиментите, които поемаме пред избирателите. Смятам, че това е отговорната позиция, която правилно заехме и през следващите години ще видите, че общината и СОС ще работят много по-прозрачно и отговорно.Марко Ив. Тотев:

Господин Младенов, как гледате на идеята предстоящата конференция:

1. Да отложи избора на председател директно от делегатите на тази конференция;

2. Да приеме решение лидер на СДС да се избере на вътрешнопартийни избори - например през май 2004.1. Не виждам защо да се отлага решението. Колкото повече се бави този въпрос, толкова повече скандали ще се разнасят в медийното пространство, а и няма да имаме време да се подготвим за парламентарните избори. От това ще спечели само БСП.

2. Интересна идея, която много дълго сме обсъждали. Практиката обаче показва, че не е много успешна. Виж, например, Германската социалдемократическа партия, която направи това преди време, след което бламира избрания лидер и се върна към старите си правила. СДС има достатъчно сили да излъчи делегати, които да направят избор сред всички кандидати за председател.jikkai:

Чуват се изказвания, че СДС също обмисля вот на недоверие към правителството. В какъв формат ще бъде той, ако бъде внесен? На чия подкрепа бихте могли да разчитате в парламента - правени ли са вече сондажи? Ще подкрепите ли вота на БСП?

Обвиняват ви, че Уставът на СДС е много по-недемократичен от този на БСП. В каква посока ще бъдат промените в Устава?Да, СДС обмисля вот на недоверие. На фона на цялата престъпност в България някой трябва да поеме отговорността за случващото се. Тази седмица предстои в парламента да се обсъди стратегията за борба с престъпността, след което ще разговаряме с коалиционните ни партньори от ОДС. Но тъй като постоянно ни обвиняват, че си решаваме вътрешнопартийните проблеми с вотове на недоверие, може би ще внесем нашия след конференцията през февруари.

За вота на БСП - нека видим какви ще са им мотивите.

За устава - не искам да го сравнявам с този на БСП. Но нашият устав има нужда от промяна, която да позволи на хората да участват по свободно в работата на СДС. Тези, които членуват или подкрепят СДС, са демократи, които в една или друга степен са станали седесари именно защото са се противопоставили на комунистите и БСП. Те искат повече свобода, но и повече отговорност и диалог. Иначе на предстоящата конференция не смятам, че ще можем да изчерпаме темата с промени в устава.Top Gun:

Г-н Младенов, жалко, че настоящата дискусия се води в публичното пространство, но явно, че СДС трябва да мине и през този катарзис... И така, ако имате капчица съвест и морал, оттеглете се заедно с цялото политбюро, за да дадете възможност на Костов да стегне редиците и да довърши това, което започнахме преди 14 години - страната да се очисти от боклуците и техните метастази в обществения и политическия живот! Всякакви заигравания със Софиянски и други псевдополитици само руши вярата в СДС и разводнява приоритетите в страната в полза на личностни и групови интереси! Г-н Младенов, моите уважения, но в момента ръководството демонстрира неописуема яловост и импотентност! Наближават избори и на седесарите им е необходим лидер, когото те да припознаят и когото да последват! Надежда не е ЧОВЕКЪТ и колкото по-бързо го разбере, толкова щетите ще бъдат по-малки! Знам, че е трудно да се признават грешки, но колкото по-навреме стане това, толкова повече имаме възможност да възстановим доверието на хората в новия, по-морален облик на СДС! Костов направи първата крачка, като отлюспи част от клиентелата, Манева се опита да го последва в София, но не срещна подкрепа нито от Надежда, нито от софийските депутати, които преядоха и за които в СДС няма бъдеще... Те се хванаха като удавници за сламка за съюза на свободните мафиоти и заложиха бомба пред бъдещето на СДС! Затова сега прошка няма да има - Партията трябва да възстанови моралния си облик, а това не може да стане с настоящото ръководство, което пусна търговците в Храма! Оттеглете се и оставете СДС да поеме въздух - вие го задушавате!И аз съжалявам, че дискусията се води в публичното пространство, но нека да ни бъде обеца на ухото за в бъдеще. В крайна сметка всички се учим. Лошото е, че по този начин се казват много неща, за които всички после ще съжаляват. Каквото и да си говорим в СДС, не е хубаво да го правим по страниците на вестниците.

Аз не бих използвал термини като "политбюро" и "импотентност", защото най-малкото е непристойно. На 21 февруари ще има конференция и нека дадем възможност там да се избере ръководство. Нека не забравяме, че Н. Михайлова беше избрана с две трети мнозинство на предната конференция. Няма друг лидер в момента на политическа сила в България, който да е подложен на толкова много атаки отвън и отвътре колкото нея. Как СДС да работи активно, след като в момента ръководството се атакува вътре в организацията? Не съм съгласен и да се делим на лагери и групи, защото както в НИС, така и в Националния съвет и в парламента всички работим заедно. Може би понякога не си говорим достатъчно и това предизвиква недоволство и неразбиране, но проблемите ни се преувеличават в медийното пространство именно защото започнахме да се репликираме по страниците на вестниците...Наум:

1. Има ли днес в НС на СДС клиентела?

2. Каква е каузата на СДС? Може ли да формулирате днес завладяваща кауза, послание?

3. Каква е разликата в политическите идеи и послания между двете крила в СДС и ако все пак се разделят след конференцията, на каква база ще са принципните им различия. Къде минава разделителната линия?

4. Предвидим ли беше резултатът от изборите и ако да, защо не се отиде на предварителни избори. Защо не се спазари подкрепа за силния срещу отказ от общински съвет от негова страна? Кратък анализ на политическата изборна стратегия (и не забравяйте крайния резултат - затуй наблегнете на поуките).

5. Костов!!!! Проклятие за СДС или спасител?!?Сериозни въпроси! Ще се опитам накратко, но ако искате, ще се срещнем да ги обсъдим внимателно. Телефонът ми е 930-61-84.

1. Клиентела има навсякъде, не само в СДС. В момента може би най-малко в СДС, защото не сме на власт. Да си дадем сметка кой напусна СДС след изборите и тогава ще видим къде отиде клиентелата. В НС обаче има много хора, които са силно притеснени за бъдещето на СДС. Те може да имат различни виждания за това как да се развива партията, но едно ги обединява и това е желанието СДС да довърши модернизацията на България. Тя в момента е забавена, а ако дойде БСП на власт - горко й на страната ни!

2. Каузата на СДС не е ЕС и НАТО - те са само инструменти за модернизацията на България. За мен каузата на СДС е България да бъде западна държава, в която правилата се спазват и всеки има възможност да реализира себе си и мечтите си. Може би звучи скучно за някои, но аз вярвам, че е възможно все още това да бъде постигнато.

3. Не знам дали мога да отговоря кратко. Тя не е в отношението към миналото, а може би във вижданията ни за бъдещето. Ще бъде ли СДС малка, елитарна, дори може би и крайно дясна капсулирана партия, която ще разчита на провала на БСП, след като дойде на власт, за да се опита тогава да се върне начело на държавата. Или ще бъде отворена, диалогична партия, която ще се стреми чрез дискусия и конкретни действия да налага правилата на западната демокрация в България. Партия, която ще се стегне за изборите и ще даде решителна битка на БСП, за да не я допусне в управлението на страната. Трета червена зима не ни е нужна!

Годините до 2007 ще са ключови за България. До тогава ще трябва да се борим за нормализация на политическия живот, защото едва след като влезем в ЕС, можем да смятаме, че цивилизационният избор на България е необратим. До тогава обществото ще е в постоянно напрежение.

4. Не беше предвидим, ако имате предвид местните избори в София. Предвидимо беше едно - че софиянци гласуват за кмет и искат ясни послания за това как да се развива столицата. Хората бягаха от политизацията на избора. Това беше и основата на стратегията ни в София. Затова и посланията бяха адресирани именно към проблемите на града. Въпреки че загубихме, аз съм сигурен, че ще можем да изпълним голяма част от ангажиментите, които поехме в кампанията.

5. Костов - проклятие за СДС или спасител? Най-успешният министър-председател на България! Стига сме дамгосвали или издигали в култ един или друг! Управлението на страната никога не може да бъде еднолично. То е екипно и всеки от СДС е дал от себе си за успеха на правителството, както и ще даде за успеха на България в бъдеще.paragraph39:

Какво мисли г-н Младенов за родителите си и за родителите на родителите си - те добри или лоши хора са?! Защото комшиите ми казват (било писано и казано по медиите), че всички те са били членове на БСП до 1990 г., включително и "ръководни членове"!Баща ми е бил член на БКП, но никога не е заемал каквито и да е ръководни длъжности. Напротив, заради майка ми винаги си е имал проблеми с тях... Дядо ми по майчина линия е лежал два пъти в Белене - първият път по време на войната, а вторият - след 1944. Леля ми също прекара години из лагерите на България, само защото е била народен представител от БЗНС "Никола Петков". Позната е като Зелената Попадия, за тези които се интересуват...

Всички имоти на фамилията на майка ми са национализирани и отнети и много от тях не могат и да се реституират.stoykom:

Ако след 15 месеца влезнат СДС, ССД и трета дясна коалиция (нямам предвид НДСВ) с общо 60% от местата, имате ли готовност да се коалирате?На този етап е трудно да се каже кой ще влезе в следващия парламент. Аз смятам, че основна задача трябва да бъде недопускането на БСП на власт. Това обаче не е толкова лесно. СДС трябва да има най-голямата група в следващия парламент, но ако продължаваме да си говорим по вестниците, рискуваме да не успеем. Наши традиционни партньори са БЗНС-НС и ДП. Що се отнася до Софиянски, той си е кмет на София и да си гледа кметството.

Не съм привърженик на предизборните коалиции. Споразумения могат да се правят след изборите, но само на базата на ясни правила и принципи. И ако не подменят вота на избирателите. Ако СДС беше влязъл в коалиция с НДСВ след миналите избори, това щеше да бъде подмяна на вота.

P.S. Към всички! Виждам, че някои смятат, че не отговарям на неудобните въпроси. Хайде един да се наеме и да зададе пет неудобни въпроса. Ще му отговоря веднага! Ама кратки, ако може, че нямаме време. И много неудобни...Патриарх Никифор:

Ето по идеята за 5 "бързи":

1. Защо на обществото не му е ясно за какво се бори СДС?

2. Къде е "дясното" в поведението на СДС, в неговите действия?

3. Защо СДС си завира главата в пясъка и отрича, че вече не доминира в дясното пространство и е нужно търсене на коалиции с другите десни сили?

4. С кого ще се коалира СДС в следващия парламент?

5. Кога най-накрая ще се признаят грешките на управлението на СДС?Извинявайте, ама да ви имам неудобните въпроси! Отговарям кратко.

1. Защо на обществото не му е ясно за какво се бори СДС?

- прекалено дълго говорихме само за НАТО и ЕС, а не за реалните проблеми на обществото и хората

- забравихме, че има вече много различни групи в България, които очакват ясни послания. Невинаги успявахме да ги артикулираме категорично

- вътрешните дискусии се превърнаха в обществени скандали. Това измести и дневния ред

2. Къде е "дясното" в поведението на СДС, в неговите действия?

- за разлика от БСП има принципни въпроси, по които ние никога вътре няма да спорим. А именно, че частната собственост е свята, по-малко държава е по-добре за всички, икономиката трябва да бъде свободна, правилата са за всички и трябва да се спазват, прозападният избор на България, свободата на личната инициатива и др.

- в ежедневието обаче сигурно невинаги тези принципи се артикулират достатъчно ясно. Грешка. Грешка е и че не организираме повече теоретични или интелектуални дискусии по тези въпроси.

3. Защо СДС си завира главата в пясъка и отрича, че вече не доминира в дясното пространство и е нужно търсене на коалиции с другите десни сили?

- Не съм съгласен. СДС е най-голямата партия в дясно, но вече със сигурност има и други.

- Хайде стига с тези коалиции. Нека да видим кой зад какво стои, какво предлага и колко хора гласуват за него. Едва тогава можем да говорим за сътрудничество, но единствено на базата на ясни правила и принципи.

4. С кого ще се коалира СДС в следващия парламент?

- вж. горния отговор. Нашата задача е СДС да има най-голямата група в следващия парламент, за да може да защити принципите, зад които стои.

- със сигурност няма да се коалира с БСП и нейните продукти

5. Кога най-накрая ще се признаят грешките на управлението на СДС?

- Никой не е безгрешен. За 4-те години управление бяха постигнати невероятни промени в България, на който могат да завиждат много държави от региона.

- Според мен основната концептуална грешка бе, че СДС се затвори и много хора вътре в СДС се откъснаха от реалностите. Може би това е високата цена за трудните решения, които времето изискваше от СДС. Сега е много лесно да критикуваме миналото и да търсим грешки, но по-важно е да сме научили уроците от миналото и да сме готови за бъдещето. Кой беше казал, че човек е единственото животно, което не се учи от грешките си...

Смятам да не се хлъзгаме по тази полегата.Каруцаря:

Всяка опозиционна партия следва да има нещо, което обикновено се нарича кабинет в сянка. За да бъде адекватна опозиция, и СДС би следвало да има такъв, дори и да не го е оповестил публично. Въпросът е: "Министър в сянка на какво си, Николай, респективно министър на какво ще станеш, ако БСП не бъде допусната на власт и бъде връчен мандат на председателката Михайлова за съставяне на правителство (най-вероятно коалиционно)?

Моля, недей да скромничиш и да усукваш.Съгласен съм, че се нуждаем от кабинет в сянка. В момента подобни функции се изпълняват от зам.-председателите на парламентарните комисии от СДС. В НИС също има разпределение тематично кой за какво отговаря.

Министър??? След опита с толкова много млади министри, някои от които не са особено успешни, ми се струва, че шансът на "младите" в политиката спадна значително... Честно - не съм мислил дали искам да бъда министър или не. По-скоро не. Поне на този етап.carrot:

Цитат от Н.М.: "Аз смятам, че основна задача трябва да бъде недопускането на БСП на власт."

Аз пък смятам, че за да дойдете вие на власт, трябва да представите ясна програма с конкретни стъпки за това какво точно ще правите през 4-те години мандат. А на базата на горния цитат аз не смятам, че има смисъл да се гласува за такава кауза!Нека да разделим нещата на две.

1. Недопускането на БСП на власт трябва да бъде приоритет за всички демократични сили, защото те не само не са реформирани, но имат и различия по теми от ключово значение за страната. Какво ще е това правителство, което в най-добрия случай ще трябва да се съобразява с мнението на хора, които не само са против НАТО и западната ориентация на България, но са против фундамента на пазарната икономика - частната собственост.

2. Разбира се, за да се спечелят изборите, трябва да има ясна платформа. Тя обаче не може да се роди в кабинета на един или друг, а трябва да е продукт на широки дискусии. Трябва платформа, по-късно ще има нужда и от управленска програма и т. н. Жалкото е, че в момента вместо да се занимаваме с това други теми изместват дебата.raven707bg:

1. Не мислите ли, че укрепването на общественото доверие към СДС минава и през общ, запазете самообладание, - с БСП вот на недоверие към това смъртоносно опасно за България правителство на НДСВ/ДПС?

2. Как ще коментирате отстраняването на Георги Коритаров от националния ефир?1. Вотът на недоверие е инструмент в парламентарната практика за изразяване на отношение към управлението. Случаят с БСП е бая демагогия, тъй като те продължават да имат министри в кабинета, както и ключови назначения в службите за сигурност. Съмнявам се, че ще подкрепят нашия вот обаче, тъй като темата с престъпността им е особено "близка": именно от техните среди произхождат и мутрите, и министър Петканов.

2. Не знаех за отстраняването на Георги Коритаров. Нямам представа какви са причините, но доколкото си спомням, неговото предаване е част от "Свободна Европа", която се закрива, за съжаление.MARKONI:

Г-н Младенов, смятате ли, че СДС е демократична партия, след като всеки, който има различно мнение от това на вожда, се изключва?Ако в СДС се изключваше за различно мнение, в момента трябваше да се разделим с много хора. Нека не преувеличаваме темата с изключванията. Във всяка партия в крайна сметка трябва да има дебат, но и дисциплина. В миналото СДС се е разделял с много хора. Аз мисля, че в момента трябва всички да имаме сила за диалог, а не за силни думи по медиите.Николай Младенов до всички:

Колкото и да ми е приятно да продължим, наистина ще трябва да се разделим за днес. Всеки от вас, който иска да продължим дискусията - с най-голямо удоволствие. Предлагам да го направим лично. Винаги може да ме потърсите на тел. 930-61-84 или на е-мейл nmladenov@sds.bg.

Не се сърдете, ако не ви отговоря веднага, но всеки от нас тича по задачи. Ако се организирате - нека да се срещнем да пием по едно кафе и да поговорим. По-лесно ще е от чата.

Доскоро!
 
Надежда Михайлова и Николай Младенов
12
979
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
12
 Видими 
30 Януари 2004 22:54
Това е положението в България. Баща комунист, майка - от репресираните фамилии. Сега Н. Младенов се опитва да репресира червените и се е опрял на майчиния си род. Вчера се бил опрял на бащиния. Утре - пак, ако нужда бъде.
30 Януари 2004 23:06
Перчемлиев, takava e poveliata na vremeto. Vchera niakoi go beshe narekal lustrosan "nov tip" politik. Spored men, sled kato prochetoh otgovorite mu, niakoi ot koito sa pomesteni po-gore sled seriozna redakciya, e gola voda. Tova obache ne me uchudva, sled kato imah vazmozhnost da nabliudavam i slusham izkazvaneto na Nadezhda Mihailova sled poslednite izbori. Pone da se beshe nauchila da govori pravilen, a ne kvartalen balgarski v taya Balgarska Filologiya. Kakvato masata, takiva i liderite.
31 Януари 2004 03:40
-

-
В НАВЕЧЕРИЕТО НА ИЗВЪНРЕДНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА СДС
-

“Ние всички желаем напредъка, но ако сте на грешен път, напредък значи да се върнете на точния път. В този случай онзи, който се върне пръв е най-напредничав.” -
C. S. LEWIS
========================
СДС - Съюз на демократичните сили;
ОДС - Обединени демократични сили.
Две понятия, обагрени в синьо. Два пълни с въздух синкави балона, които трябваше да излъжат българския народ, че нещо става след дворцовия преврат на 10 ноември 1989 г. И го излъгаха. Но не за дълго!
Наивен ли си - всеки може да те излъже!!!
----
И ето сега пак някой си въобразява, че спуканите вече балони могат да се позалепят, пак да бъдат надути с въздух и употребени.
Велика илюзия! Щом гладът, отчаянието, безизходицата са превзели съзнанието на един много пъти излъгван народ, балоните - дори ако за кратко някой успее да ги залепи и надуе - са безсилни да му станат водачи за някъде!!!
-
Българите най-после трябва да проумеят, че в момента няма нито една партия в България, нито един ПОЛИТИЧЕСКИ водач годни да го поведат в правилния път.
----
Защо се стигна до този пълен срив на доверие?
----------------------------
Защото в политическото пространство след 10 ноември 89-та бушуваха личните интереси, страсти и пристрастия.
То бе едно еуфорично дивашко разграбване на Българската държава. Поради тази причина държавата сега е на много по-ниско стъпало, отколкото бе в началото след имитираните "промени" към добро. Промените станаха, но - към по-зло.
И защото никой не се потруди да анализира и разгради, но мъдро, без излишни черни емоции и уродливост комунизма в неговото всеобхватно проявление...
Картината на следдесето ноемврийска България е грозна, абсурдна до непоносимост.
Каня всички ви да посетите моята тема във вътрешния Скай форум на в-к "Сега" - през входа на рубриката ОБЩЕСТВО - в раздела ПОЛИТИКА и от там в темата: "Под ударите на Деветата вълна. Или: "Когато фактите говорят и боговете мълчат"".
---
Всеки влязал там добронамерено е добре дошъл, за да потъсим заедно, с общи усилия, чрез частното проявление на негативното, посоката към правилния изход...
Теодора Астро
-

*Теодора Астро*
31 Януари 2004 03:47
Тая Простотия и в книжния ли вестник ще излезе?

Бе вие знаете ли поне какво е ЧАТ? А? Чат ли сте?

Какви невежи нещастници в тоя вестник, о, не може да бъде... НИКОЙ ЛИ ОТ ВАС НЕ ПОГЛЕЖДА В ИНТЕРНЕТ???!!!
31 Януари 2004 10:45
любов, бягай да те любят.а като искаш да си къделичкаш мозъчето помисли върху разликата между чат и форум.
31 Януари 2004 12:08
tehnuk,
to forum i dialog i 4at-se 4ugdi dumi.da si po4e6e6 mozu4eto trebe da go ima6.da te lybjat -pak trebe mozu4e.nali to pra6ta/priema/razbira signalite.signalite-ako ima takiva.
31 Януари 2004 13:05
komsomolskite porachenia se izpalniha i sega na koi mu e do CDCto.
raport daden raport prie t
31 Януари 2004 14:28
Толкова неубедително, че ми е направо зле да го чета - Младенов.
Пък и на първа страница страхотна глупост - Диалогична партия- ужаааааааасссссс
никога СДС при Костов не е била диалогична, казвам ви го честно, за който ми вярва
31 Януари 2004 14:53
...Комсомолците след тях вървяаът!...
-
Приказки, приказки, приказки... От тоя човек лидер не става.
-
"Дядо ми по майчина линия е лежал два пъти в Белене - първият път по време на войната, а вторият - след 1944." - интересно. Дядо му е или Никола Петков или Трайчо Костов
31 Януари 2004 18:41
Bravo Mladenov! A che v BG forumite pishat pochti samo plachljovzi, s tejki kompleksi si go snaem.
01 Февруари 2004 19:59
Младенов, остави дядо си на мира, може и да е бил свестен човек, но като виждам пи какъв изгоден начин е подредил майка ти за булка не ми се вярва да е чак толкова свестен.Второ нещо кето ме хвърля в смут и съмнение за неговата свястнос е как те е възпитал, ти се един пумпал и нищо повече.
Хубаво е да знаеш и еедна подробност, тези които са ги пребирали втори път в лагери, обикновенио първия път са ги вербовали а втория път са аги пращали като агенти за да разработват непокорниците в лагерите.Така, че не парадирай
толкова с "героичното" минало на дядо си.Що става дума за СДС, бъдете уверени няма да ни излъжете, няма връщане, бъдещеето на СДС е да няма СДС
02 Февруари 2004 09:25
това онлайн интервю беше пълна гадост но ясно демонстрира 4е тез тикви няат място в българския полити4ески живот. най-важния им приоритет бил недопускането на БСП на власт!!!! педали грозни - вместо да имат приоритет примерно да заприличаме на нормална европейска държава те нямало да допуснат!!!! би тряало и тях да не ги допускаме повече - сигурно има кде по-добри поприща за тях от политиката!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД