:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 362
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бомба гръмна в русенски блок

Снимка: Росен Моллов
Бомба избухна във вход Е на русенския блок "Електрон" около 02.50 часа в нощта срещу петък. Устройството било заложено на площадката на 4-ия етаж. За щастие пострадали няма. Избити и изпочупени обаче са входните врати на трите апартамента на етажа. Взривната вълна изпотрошила и прозорците на стълбището до 6-ия етаж.

Според съседи покушението е било насочено срещу 50-годишния Тодор Тодоров, работещ в Локомотиво-вагонния завод в Русе. Засега липсва официална информация от РДВР за евентуалната жертва на атентата. Според комшии обаче, тук често се събирали младежи и ставали купони с употреба на дрога. На няколко места пред входа има разхвърляни спринцовки. Взривът стреснал хората наоколо.
4
1070
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
07 Февруари 2004 03:04
ЖИВЕЕМ СИ ТАКА СЪЩО КАТО НА ВОИНА
07 Февруари 2004 06:42
Ами то изглейда, че 4ерня Маркет на Оражия и Взривни матеряли , в Балгаря е доста развит.Защо МВР и подобните Полу БАНДИТСКО ДАРЖВНИ ОРГАНИ имат интерес да се развива?Ами защото в матна вода се лови богата реколта от рибки, а АГАНЦАТА стават все по оплашени и кротки.До влизането на БГ, в евросауза ще има безогледни истапленя стещо народа от ГОЛЕМЦИТЕ, защото те много добре го знаят , 4е до тогава кои ЕБАЛ ебал, след това се влиза в други релси.
07 Февруари 2004 09:37
Малко повече информация за Тодор Тодоров някой форумец от Русе може ли да даде? Имам приятел със същото име , който работи там, но не живееше в "Електрон", а другаде
07 Февруари 2004 09:47
Споко, Чоки, не е твоя човек. Този ТТ бил дал апартамента под наем на друг, който живял там от известно време и заради когото май са устроили зарята.Днес ще прочета местните вестници и ще ти пиша по -подробно.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД