:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 287
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Олимпийската

ни двойка по плажен волейбол Лина и Петя Янчулови записа победа в основната схема на силния турнир в Клагенфурт (Ав) - последна проверка преди игрите. Нашите биха с 2:1 Ламе и Мюш (Гер), като в тайбрека се наложиха с 20:18. В квалификациите Янчулови надиграха Найдоо и Виланд (ЮАР) също с 2:1 гейма.



Турнирът

за Световната купа по художествена гимнастика във Варна (от днес) ще е последен тест за съдийството в Атина`04 според главния арбитър на състезанието Камелия Игнатова, която ще е съдия и на игрите. "Ако някоя се провали, може да пропусне олимпиадата", допълни тя. В турнира ще участват гимнастички от 19 страни и 5 ансамбъла.



Телефоните

в олимпийското село и в други 14 олимпийски обекта, както и в северните райони на Атина бяха изключени вчера, съобщи държавната компания ОТЕ.



10 000

"олимпийски" таксита ще работят по време на игрите според разпореждане на финансовия министър Г. Алогоскуфис. 8500 ще обслужват гостите в Атина, а останалите - в другите олимпийски градове - Солун, Патра, Волос и Ираклион. Всяка кола е покрила високи изисквания, за да получи специалната "олимпийска" лепенка и правото да стои на олимпийските стоянки.
656
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД