:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 290
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Босът на "Локо" (Пд) успокоява отбора след 0:2

Не сме отписали реванша, категорични са в щаба на шампиона
Снимка: Ройтерс
Лично президентът на "Локо" (Пд) Георги Илиев се опита да успокои играчите на тима си след поражението с 0:2 от "Брюж" (Бел) в първия мач от II предварителен кръг на Шампионската лига. "Черно-белите" допуснаха 2 попадения в края, дело на хърватина Бошко Балабан.

"Футболистите се раздадоха напълно и играха според възможностите си срещу много силен съперник", каза Илиев, преди да се качи на чартъра за София. На подобно мнение бе и клубната легенда Христо Бонев, според когото играчите на "Локо" са надиграли своя съперник преди почивката. "През втората част също започнахме много добре, а Джайеоба изпусна 100-процентово положение - каза още бившият национален селекционер. - Не сме отписали реванша. Има още един двубой в Бургас, а треньорското ръководство ще си извади поуките и ще коригира грешките. Белгийците ни превъзхождат единствено с опита и самочувствието си."

В същото време се разбра, че националният треньор Христо Стоичков ще присъства на реванша, който е на 4 август в Бургас. С появата си той ще се опита допълнително да мотивира играчите на "Локо", двама от които - Мартин Камбуров и Кирил Котев, са повикани за контролата с Ирландия.

"Христо в момента е в Барселона, където урежда отношенията си с "Барселона" - заяви спортно-техническият директор на пловдивчани Атанас Узунов. - В началото на следващата седмица се връща и ме увери, че ще бъде на мача."

ЕДУАРД ЕРАНОСЯН:

"Отпускане и подценяване на ситуацията станаха причина за головете. При 0:1 играчите ми решиха, че този резултат ги устройва. До 60-ата мин. бяхме равностойни, но отпаднахме физически. Ако Джайеоба бе вкарал при 0:0, не виждам как можеха да ни бият. На реванша ще атакуваме, никога не съм практикувал друг стил. Разликата между нас и "Брюж" е в броя на европейските мачове."
18
567
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
18
 Видими 
29 Юли 2004 21:05
Със кокаин ли ги успокоява
29 Юли 2004 21:11
Спокойно, казал Жоро Илиев:
Лески са отпадали много пъти в първия кръг, така че докато ги стигнем .....ехеееееее.
29 Юли 2004 21:18
Успех на Локото в ревенша. Колкото и да е трудно да наваксаш 2 безответни гола, нищо още не е загубено. Важното е че линията избрана от Едо е правилна. Видя се че и без скъпи покупки един отбор може да се представи достойно. Класирането в групите е нещо недостижимо за наш отбор поне в близкото бъдеще така че Локото с още 1-2 участия в турнирите на УЕФА ще натрупа опит който сега липсва. С тази игра и с този състав те отново ще са кандидат номер 1 за титлата в БГ, така че целта напълно оправдава средствата. 200 000 лв за един не лош вратар ще им даде нужното спокойствие в следващия шампионат. Да му мислят тези дето харчат на чорбаджиите си грешни пари за "звезди" и им обещават непостижимото.
29 Юли 2004 23:16
Успех на локото И в реванше (б.р.)
29 Юли 2004 23:17
Горд съм с моя любим отбор и макар да изстардах всяка една минута на този мач и макар че загубихме мога да кажа само едно "САМО ЛОКО". Радвам се , че отборът игра нападателно и едва в края (от което боли ) си пролича че има много път да се извърви докато стигнем големите отбори.но пътят е правилен и аз винаги ще подкрепям отборът на сърцето си както съм го правил и до сега.
А на доброжелателите ще напомня миналогодишната западно-европеиска епопея на смешните ни грандове, а именно:
1. Цеца евробоеца 2:0 в 5 мин в един град доста назапад от БГ 1:1 и 1:1 (1 удар в 93 мин) в един град още по-назапад
2. Лески - обора на народа много на запад до казкстан после още по-назапад до израел , после пак наистина назапад (от Москва) и при преминаването на берлинската стена вече наистина наи-назапад нямаше и едно чисто голово положение за целия мач , а после в Бг погледни началото на Цеца там си пише.
Та така драги форумци.
Изобщо неискам да се заяждам, но понякога неиздържам на откритата простотия на някои от вас
приятен ден на всички
29 Юли 2004 23:23
aide sega, ako bqhme vkarali, ne vizdam kak shteshe da ni pobedqt, ami pEDO ako te si bqha vkarali vsi4kite polozeniq revancha za sazalenie e 2:0 za sashtiq otbor, a i samata transferna politika na loko za toq sezon ot samoto na4alo podskazvashe kakvi shte sa celite
29 Юли 2004 23:27
Nikolov ако това ти е преставата за добро представяне ти си щаслив човек. Доколкото разбрах от радио предаването единствената прилична атака на Локо дойде в 80 минута. Знам, че звучи кощунсвено но ако неможе Левски бих предпочел дори ЦЕЦКА да ни пресавяше за ШЛ защото от доста време не се беше случвало представителя ни да отпада след първите мачове. Истината е че вкарването на още един отбор в евротурнирите от Левски е било напълно безмислено защото в тях се играе футбол, а как се прави това не няма как да се научи в циркът "А" група
29 Юли 2004 23:30
Мазньо...знам че те боли бро, но това е положението.....ей сега ще се включи и другия Пловдивчанин............поделете си болката и се ориентирайте към ремонта на Лаута за да не ревете после че на са предавали Локо-Берое по телевизията от стадиона в Бургас.
30 Юли 2004 00:25
na MAZNJO i na NIKOLOV (PODLOGATA) ste im kaza samo 4e be6e dosta slab ma4 ne znam koi gi e izlagal 4e bil dobar ako tva sa im predstavite za ma4 a da se sardjat na 4ernata maimunka deto iztarva 100 procentov gol e po radioto da go slu6a6 e drugo na zivo e drugo ima6e okolo 150-200 koi znae kakvi i ot kade sabrani DOKO fenove koito si li4aha ot dale4e i na koito kato im pokazahme 6al4e i fanelka na BOTEV PLOVDIV edva ne puknaha ot zloba zeha da preska4at prez ogradata ama ntva gospoda ne e stad DE LAINUTA a bjaha arestuvanu mai ne znam kvo stana s tva keleme deto presko4i za vtorata 4ast pusnaha osvetlenieto i dva gola evroboeca ot LAINUTA koga e vizdal osvetlenie? to na lainuta tablo njama ta osvetlenie ina4e goljamo lezane padna i simulirane pone 10 4isti minuti njama smisal da pitate koi e lezal dobro stadion4e prekrasna publika kam 10000 hil njama6e osoben interes kam ma4a (s koi igrae brjuz za da ima) i nai vaznoto e 4e mom4etata na PEDU si misliha 4e tva ste e ma4 kato sVIDIMA ILI s SLAVIja njama koi da vi kupi ma4ove v evropa pozelavam vi za UEFA da se padnete s angliiski otbor 4erno bjalata papla4 se predstavi zle pozelavam uspeh na litex za superkupata
30 Юли 2004 07:36
Стефане, много глупаво изказване моето момче. Ами според тебе БГ трябва да бъде представяна само от 2 отбора и те да са Левски и ЦСКА. И къде ако смея да попитам се научиха да играят "европейски" футбол тези два гиганта на европейската футболна сцена? В кое първенство играят??Желанието ти е много лесно изпълнимо, само трябва да станете шампиони на БГ. Нищо повече не се иска а и нищо по-лесно от това няма- в това смешно и слабо първенство!!! Добре че сте вие Левски и ЦСКА та да повдигате равнището ни.
Дан 13, срам си за цял Пловдив момче, ако изобщо имаш нещо общо с този град.
30 Юли 2004 08:55
Дан 13, скъпи пловдичанино. Не всичко теглят черджето към себе си. Не може ли да приемеш, че има и по-широко скроени хора. Колкото до Г.Илиев, както и почти всички останали т.н. "благодетели" колкото по-рано зачезнат от футбола ни, толкова по се уеличава надеждата, че той ще стъпи на правилният път.
30 Юли 2004 09:04
През оная работа ми е!!!

30 Юли 2004 09:22
nikoluuuf za razlika ot teb az sam korenjak plovdiv4anin i ne az sam sram a 4erno bjalata svola4 e sram znae6 li ot koga izpitvam omraza kam tozi klub? ste ti kaza predi godini te biha marica kato gost a za ni6to ne se boriha i taka ki pratiha v b grupa posle znae6 sadbata na ina4e simpati4nata MARI4KA posle legnaha na 6umen v plovdiv samo i samo da izpadnat BOTEV a nakraja za kapak 4erno belite fenove biha patja do dobri4 da vikat za dobri4 sre6to botev samo i samo da izpadnem razbra li sega selkjako NIKOLUFFFF koi e srama za plovdiv ne zabravjai i kak igrajat 4erno belite v a grupa s igra li vleznaha? D NIKOLUUF ti si prosto edin carvul ot selo
30 Юли 2004 09:37
Кара,
гледа ли мача по белгийската телевизия?

Това което се напиняше Веско Вълчев да изкара за достойното представяне на "Локо"-то би лъснало ако някой е гледал мача на живо или на запис.
Така рекламираните пропуски на Джейо, които решили мача са само 1/5 от пропуските на белгийците пред Стовянчо.
В момента в който цяла България тръпнеше от виковете МУ:
- Ето Джейо навлиза в нак.поле, сега ще шутира , може би гоооооол!
Джейоба бе по близо до аута и по-скоро центрира високо над вратата.

.




Я вижте кой има рожден ден днес!


Натиснете тук
30 Юли 2004 10:54
a dali 6te gi ospokoiava sled 0:5
samniavam se
30 Юли 2004 11:10
бат Жоро напълно си прав
поне това което гледах от репортазите тез 100% положения са ги видели само буферите
30 Юли 2004 11:18
Успех на локото на реванша.
Квото взехте да ги оплаквате все едно са паднали с 10 :0
2 гола не са нищо непреодолимо. Всичко си зависи от локото.
Едиснтвеното, кмоето трябва да ги притеснява е че няма да си играят в Пловдив пред половината град, който би се изсипал на стадиона
Но това нищо не значи.
Приканвам бургазлии и всички летвоници по южното черноморие да ги подкрепят.
БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ КАТО НИКОГА ИМА НУЖДА ОТ СЪПОРТ. АЗ ЛИЧНО ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ ПОДКРЕПЯМ ДОРИ ОНЕЗИ МИЛИ ЖИВОТИНКИ ОТ ПОДУЕНЕ
30 Юли 2004 23:06
Е ако вместо Локото беше Еврогъзецът сигурно Брюж щяха да си изпълнят заканата за победа със 7:0. Всъщтност ако не бяха такива Рензовци нападатилите на Брюж щяха да вкарат поне 4-5 гола!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД