:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 274
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

На проби

в "Черно море" се появи Йордан Терзиев. Бившият халф на "Левски" игра за последно в гръцкия "Докса" (Драма), а сега е свободен агент. В началото на идната седмица новите попълнения на варненци и треньорът Илиан Илиев ще подпишат договорите си. Това обаче няма да стори Росен Емилов.



Бургаската

община извади част от спортните зали, които се ползват от други клубове, от концесионния договор с шефа на "Черноморец" Ивайло Дражев за едноименния стадион. Кметът Йоан Костадинов отначало искаше споразумението с Дражев да се прекрати изцяло.



"Реал" (М)

победи с 3:1 японския "Джеф Юнайтед" в контрола в Токио с голове на Гути, Раул и Сантяго Солари. Мадридчани пратиха под наем на "Фиорентина" за 1 сезон нападателя Хавиер Портильо.



Успешни

медицински прегледи в "Барселона" мина защитникът Едмилсон (28 г.), като това бе формалната стъпка преди подписването на договор. Бразилецът идва от "Олимпик" (Лион) и ще струва на каталунците 10 млн. евро.



Управителният

съвет на Националната спортна асоциация на МО разгледа и утвърди молбите за членство на "Клуб по плувни спортове - ЦСКА", СК "Картинг спорт - ЦСКА", "Гимнастически клуб ЦСКА", ФК "Виктория", СКК "ЦСКА - Д. Котев", "Клуб по ски и ориентиране - ЦСКА". Така членовете на асоциацията станаха 26 клуба.
679
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД