:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 373
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

 
Демонстрация в Наблус, насилие в Газа



Снимка: Ройтерс

Палестинци горят снимка на израелския премиер Ехуд Барак и на американския президент Бил Клинтън по време на демонстрация в град Наблус на Западния бряг. Те призоваха Ясер Арафат да не ги "предава". Междувременно израелски войници застреляха предполагаем терорист палестинец, който се опитал да проникне в укрепен армейски пост в северния сектор на границата между Израел и Газа. Това е първото убийство в Близкия изток през последните няколко дни, в които Клинтън се опитва да убеди палестинци и израелци да подпишат мир.



Оставка на топразузнавач



Шефът на румънското външно разузнаване подаде оставка по настояване на президента Йон Илиеску. Каталин Харнаджа, бивш журналист, бе назначен от предишния президент Емил Константинеску през 1997 г. с мандат да реформира Службата за външно разузнаване по западен образец.



Подписаха смъртната присъда на "Мир"



Руският премиер Михаил Касянов подписа вчера постановлението за унищожаване на 15-годишната орбитална станция "Мир" през февруари-март т. г. Ще бъде съставена комисия, която да определи най-безопасния начин за ликвидирането й. Предвижда се бюджетът за поддържането на "Мир" да бъде пренасочен за изгражданата в момента Международна космическа станция.



Блокирани сметки на Митеран-младши



Швейцарски съдия-следовател е наредил да бъдат блокирани банковите сметки на Жан-Кристоф Митеран, сина на покойния френски президент Франсоа Митеран, срещу когото са повдигнати обвинения за незаконна оръжейна търговия с Русия и Ангола.
449
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД