:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 260
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Арестуваха китайци, продавали фалшиви "сини" екипи

Михтарски извън групата на "Левски"

Героят от гостуването в Ловеч през есента бил контузен
Снимка: Петър Ганев
Героят от есенния шампионатен двубой "Ловеч"-"Левски" (3:4) Петър Михтарски остана извън групата на "сините" за днешния им мач с ловчанлии. Това изненада всички, присъствали на сутрешната тренировка на шампионите. "Бачев и Гаучо ще бъдат на резервната скамейка. Ако сложа и Михтарски, ще имам трима нападатели. А на мен ми трябват също халфове и защитници. В последните 10 дни само Михтарски тренира наравно с другите само три пъти, което ме накара да го оставя извън групата", аргументира се треньорът Любо Петрович. През есента ветеранът отбеляза 2 гола за драматичния обрат на мача в Ловеч - от 3:1 за домакините до 4:3 за "Левски".

Наставникът не вярва съперникът да го изненада с нещо. "Само ако някой мой играч направи глупост и си изкара червен картон например, играта ни може да се обърка", каза още той.

Все още не е ясно дали ще има допингпроби след срещата. От "Левски" не са внасяли такова искане в БФС. Футболният съюз обаче може сам да постанови това. Дали ще има допингконтрол след дербито, ще се разбере днес часове преди двубоя.

Изпълнителният директор Наско Сираков съобщи вчера, че не знае кои мениджъри ще идват в София за мача. "Играчите на "Левски" в момента не се продават, затова изобщо не ме интересува кой ще идва да ги гледа", каза той.

Финансовият шеф Константин Баждеков пък допълни, че на "Герена" вече няма свободни пана за реклама. "Чудим се къде да слагаме новите рекламодатели", заяви той.

Запитани дали ще вземат позиция в проблемите с договора на треньора на ЦСКА Енрико Катуци, от "Левски" бяха категорични: "Това е приоритет на хората от Борисовата градина."

Италианският съдия за двубоя Дженаро Бориело пристигна вчера в 13,30 ч. в София, но отказа всякакви изявления пред чакащите го журналисти с мотива, че няма право да говори. Той и помощниците му Копело и Рагони бяха настанени в хотел "Шератон".

Вчера следобед пък китайски търговци бяха арестувани в София, тъй като продавали фалшиви екипи и шалове на "Левски". Полицията продължава с издирването на други пласьори на фалшиви клубни артикули. Акцията е по настояване на "синия" клуб.
772
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД