:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 272
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Ферарио Спасов: Нямам загуба срещу "сините"

"Статистиката сочи, че нямам загуба срещу "Левски". Надявам се и след този мач със "сините" традицията да не бъде нарушена", заяви треньорът на "Ловеч" Ферарио Спасов. Тимът му пристигна вчера в София с автобус. Наставникът допълни, че не възнамерява да слага персонален пазач на звездата на домакините Георги Иванов.

"Гонзо наистина е много добър футболист, но не мисля, че тактиката с персонален пазач би ми донесла успех в този мач. Със сигурност обаче ще обърнем подобаващо внимание на този футболист. На последната тренировка на "Ловеч" преди днешното дерби на "Герена" стана ясно, че Ферарио Спасов ще разчита в нападение на Христо Йовов и Зоран Янкович.

Интересна подробност е, че сърбите в "Ловеч" са близки приятели с тези в "Левски" извън терена. "Дори брат ми да играе срещу мен, ще го убия на терена", коментира защитникът на "сините" Далибор Драгич, който е добър приятел със Зоран Янкович.
895
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД