:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 219
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Накратко

Един от най-големите сайтове

за българска музика MP3-BG.com промени интерфейса си. Добавени са и нови опции за меломаните. Сайтът вече дава повече възможности за търсене на конкретна песен. Може да се дават заявки и за текстове на песни. В новия вариант е включена рубрика "Естрадна музика". Потребителите могат да филтрират информацията за парчетата, ако нещо не им се стори толкова интересно. Във всяка една подрубрика, особено в Поп, Рап и Рок също има голямо количество нова българска музика, която до момента не е публикувана в Интернет. MP3-BG.com публикува отделен списък с най-новите MP3, качени на сайта.



Microsoft бе принудена скоростно



да предложи допълнителна програма за премахване на грешка в Internet Explorer. Както съобщава Portal.bg, този път проблемът е в IE 5.5 и в най-новата версия на браузъра 6.0. Недостатъчна защита дава лесен достъп до идентификационна информация на сookies на клиенти, които използват електронни магазини. Софтуерната грешка в IE се възползва от факта, че доста сайтове за електронна търговия използват cookies за съхранение на лична информация за клиентите си. Тя става достъпна през времето на технологичния процес при електронните сделки. Пачът може да се изтегли от адрес /www.microsoft.com/technet/treeview/.
807
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД