:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 297
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Назначиха трима шефове на "Дарик" на мястото на напусналия Владо Танев

Триумвират ще управлява "Дарик" след напускането на програмния директор Владимир Танев, съобщиха от частната медия. Мениджмънта на радиото от вчера поеха продуцентката на "Дарик кафе" Веселина Петракиева, водещата Мария Цанкова и шефът на шоупрограмите и автор на предаването "Радиопирати" Мартин Карбовски.

Оставката на Владо Танев, която той подаде в петък, вчера беше приета на заседание на съвета на директорите на "Дарик радио" АД.

"Г-н Танев има голям принос в историята на "Дарик" и аз му благодаря за досегашната работа", обяви собственикът Радосвет Радев. Той направи специално изказване, посветено на Владо Танев, в коментарната рубрика "Точно в един". Водещият Мартин Карбовски предположи в ефир, че бившият програмен директор ще продължи кариерата си в областта на журналистиката или политиката.

Досегашната водеща на публицистичното предаване "Денят" Емилия Иванова също окончателно напусна радиото. Тя обявила пред колегите си, че след 25 г. в професията се колебае дали да продължи да я упражнява. Тя щяла да вземе решение за бъдещите си планове до рождения си ден - 30 януари, а дотогава ще си почива.
932
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД