:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 294
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бандити простреляха таксиметров шофьор

Ямболската полиция издирва бандити, простреляли таксиметров шофьор. В неделя към 21,00 ч двама мъже спрели таксито на 52-годишния Георги Г. от фирма "Сани такси" от центъра на Ямбол и поискали да ги откара до гр. Елхово. На 5 км преди града му наредили да спре и да слезе от колата. Той обаче отказал и тогава единият от непознатите го прострелял с пистолет ТТ в челюстта. Бандитът изстрелял три куршума, но два от тях попаднали в стъклото на колата. След това апашите избягали.

Въпреки тежкото си състояние и голяма загуба на кръв таксиджията успял да стигне до болницата в Елхово. Езикът и зъбите на шофьора, който е бивш военен, са напълно раздробени и затова не може да опише нападателите си. Успял само да напише, че са на около 23 и 28 г. Самоличността на бандитите обаче още не е установена. Според криминалисти целта им вероятно не е била грабеж, защото са можели да изхвърлят таксиджията от колата и да изчезнат с нея.
525
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД