:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 354
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ШЕНГЕНСКИ ЕТИКЕТ

Нови цветове огряват и мъжете

Снимка: Велислав Николов
Джинсите и пуловерът са любима униформа на българина, дори и за празника. В което, разбира се, няма нищо лошо, стига този празник да не е Нова година. Вярно е, че повечето американци също харесват тази униформа, но ние все пак се целим към Шенген. Затова трябва да сме наясно с някои шенгенски подробности.

Първата от тях гласи: изтънченият мъж трябва да се сдобие с костюм. Ако вече си е платил куверта за елитен клуб, той трябва да се постарае да има също подходяща риза и вратовръзка. Според дизайнерите това значи и двете допълнения да са в свежи цветове, обикновено различни от този на костюма. Удачни варианти са наситено синьо, екрю и различни нюанси на зелено. Ако ризата и сакото са дюс, вратовръзката може да е шарена. Стилистите се спират на десени като райе, каре или флорални мотиви.

Като стана въпрос за цветове и шарки, то второто условие при избора на мъжки костюм е той да бъде съобразен цветово с тоалета на дамата. В противен случай всички усилия да изглежда кавалерът добре ще останат напразни.
533
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД